Specialitate pe baza de konjac bio
Durata de livrare: 24-48 de ore
Specialitate pe baza de konjac bio
Tagliatelele Shirataki sunt produse în Japonia pornind de la glucomanan, o fibra alimentara extrasa din radacina de konjac. În Asia, acest tip de paste sunt de mult timp apreciate în cadrul unei alimentatii hipocalorice. Tagliatelele se potrivesc perfect cu numeroase feluri de mâncare, sunt simplu si usor de pregatit si se impregregneaza usor cu notele specifice ale sosurilor folosite de voi. Dupa scurgerea pastelor, aroma tipica de konjac se disipa. Clatiti-le bine cu apa.Trebuie gatite 1 minut în apa fierbinte si apoi continuati sa urmati reteta dorita.
Ingrediente: apa, faina de konjac*(2,8 %)(amorphophallus konjac), hidroxid de calciu.
*din culturi certificate ecologic
Este posibil ca produsul sa prezinte reziduuri sau aglomerari, care sunt normale si nu afecteaza calitatea produsului.
** sarac în carbohidrati comparativ cu pastele conventionale
Continut: 294 g / 150 g stors
Tara de origine: Japonia
Conditii de pastrare: într-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere se pastreaza la rece si se consuma în decurs de 2 zile.
A se consuma de preferinta înainte de: vezi data înscrisa pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH
.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.