Greutate: 0.024
Durata de livrare: 24-48 de ore
Ferment de dospire pentru prepararea pâinii. - Fara drojdie. - Vegan.
Ingrediente: amidon de porumb*, ferment alimentar.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE.
Adaugati (pentru 1 pâine fara drojdie)
Mod de preparare:
- 550 g grâu integral sau faina spelta (fara secara)
-1 lingurita sare - 500 ml apa calduta
- putina grasime pentru tigaia de copt.
Pregatire:
1. Se toarna treptat continutul pungii în 350 ml de apa calduta în timp ce amestecati, utilizati un recipient subtire înalt si amestecati cu un tel. Se amesteca 300 g de faina cu o lingura de lemn (fara metal), apoi se pudreaza aluatul cu faina. Înfasurati vasul în prosoape si lasati sa creasca într-un loc cald (30-35 °C, verificati cu un termometru) timp de aproximativ 12 ore.
2. Se amesteca 150 ml de apa calduta în amestec. Apoi se amesteca 150g de faina si se pudreaza aluatul cu faina la final. Acoperiti aluatul si puneti-l într-un loc cald (30-35 °C) timp de aproximativ 5-8 ore. Aluatul ar trebui sa fie acum cu jumatate mai mare.
3. Adaugati 100g faina si 1 lingurita sare si amestecati bine. Puneti într-o tigaie unsa si fainata. Acoperiti si înfasurati bine si lasati sa creasca timp de 2 ore
într-un loc cald uniform (30-35 °C).
4. Coaceti. Apoi puneti pâinea în cuptorul preîncalzit si coaceti timp de aproximativ 60 de minute la cuptorul cu ventilator la 180 °C. Întoarceti pâinea din matrita si lasati-o sa se raceasca pe un gratar.
Important: observati cu atentie si respectati toate perioadele si temperaturile de odihna. Verificati temperatura cu termometrul.
Continut: 20 g
Conditii de pastrare: a se pastra la loc uscat si ferit de caldura.
Producator: Biovegan GmbH Germania
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj
Produs în Germania
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00
Scrie un review