DrJuice Co Argint Coloidal 200ml DrJuice

65,88 Lei

Argintul Coloidal 20 ppm este o solutie complet omogena de particule microscopice foarte fine de argint, care este obtinuta dintr-o bucata mai mare de argint pur.Puteti plati prin card (online), in rate,ramburs la curier sau prin OP
Comanda pe email la office@cosultaubio.ro, prin sms sau whatsapp la numarul 0722 266 258

Info Pret:
Pretul include TVA si nu include transport!

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24-48 de ore

Cod Produs: AC100 Ai nevoie de ajutor? 0722266258
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Argint Coloidal 200ml

Ce este Argintul Coloidal?
Argintul Coloidal 20 ppm este o solutie complet omogena de particule microscopice foarte fine de argint, care este obtinuta dintr-o bucata mai mare de argint pur, asa numitul argint quadrat, si din apa ultra curata, bidistilata, prin procesul de electroliza, în conditii de laborator si cu aparate electrice specifice procesului. Se numeste coloid, orice particula cu dimensiunea cuprinsa între 1 si 500 nm (nanometri) .

În acest produs se gasesc apa deosebit de curata, bidistilata, fara sarcina electrica si particule de argint de dimensiuni nanometrice, cu sarcina electrica. Particulele de argint au aceeasi sarcina electrica si din aceasta cauza sunt într-o continua miscare si se resping una pe alta. Din cauza faptului ca aceste particule îsi pierd treptat încarcatura electrica, ceea ce este normal sa se întâmple, eficienta lor se pierde treptat, deci produsul poate fi folosit doar pe o perioada determinata de timp. La 90 de zile de la desigilarea produsului, particulele de argint cu sarcina pozitiva încep sa-si piarda încarcatura, li se încetineste miscarea, iar eficienta lor scade.
Argintul coloidal este singura forma a argintului, care poate fi utilizata în siguranta deplina .
Istorie si cercetari

Scurta istorie a efectului de vindecare a argintului
Stiati ca, în trecutul îndepartat, potiunile magice erau pregatite în potire de argint?
   În antichitate, argintul era folosit la obtinerea vaselor destinate pastrarii alimentelor si pentru bijutrerii, devenind , apoi, unul din materialele preferate pentru monede. În Evul Mediu, remarcabilul medic si alchemist Paracelsus îi atribuia argintului virtuti terapeutice, afirmând ca acesta are o actiune profund curativa în tratamentul multor boli. Aceste observatii sunt reconfirmate de catre medicina moderna: argintul este letal pentu bacteria, fungi, virusi si util în peste 650 de afectiuni, dupa Science Digest, care publica în 1978 articolul Our Mightiest Germ Fighter. Acolo se afirma ca dupa minutioase cercetari, argintul fost dovedit ca fiind o minune a medicinii moderne... Un antibiotic omoara o jumatate de duzina de specii patogene, însa argintul ucide 650.
   -Efectul versatil, benefic al argintului este cunoscut si recunoscut de foarte mult timp. A fost folosit în Grecia, Roma, Macedonia si Fenicia antica pentru preîntâmpinarea si tratarea diferitelor infectii. Hipocrate, ,,parintele medicinii'', considera argintul deosebit de benefic în tratarea ranilor deschise, problemelor de inima, dar aprecia si calitatile sale de purificare a sângelui si de dezinfectant general. Lucrarile medicale ale vremii cuprindeau deja descrieri ample ale argintului.
   -Mai târziu a fost descoperita utilitatea sa în tratarea holerei, epilepsiei si vindecarea sifilisului. Napoleon si chiar Alexandru cel Mare apelau la argint pentru a purifica apele râurilor care în urma acestui procedeu deveneau potabile. Aceasta practica a fost folosita pâna si în primul si în cel de-al doilea razboi mondial.

Evolutia terapiei cu argint
În secolul XIX au aparut primele dispozitive care puteau sa extraga particule de metal, prin electroliza. Acestea ramâneau în suspensie, într-un solvent, formând solutii coloidale care au reprezentat principalul antibiotic acelei perioade.
   Descoperirea penicilinei de catre Fleming a orientat cercetarile asupra meidcamentelor de sinteza. În plus , controversele cu privire la argirie (pigmentarea benigna a pielii în nuante gri-albastrui), cauzata de supradozele de argint coloidal de calitate slaba, au facut ca publicul sa priveasca cu suspiciune argintul coloidal. Asa s-a instaurat întâietatea remediilor de sinteza.
   Însa, mai recent, aparatura moderna a adus terapia cu argint pe o treapta superioara. Ionii de argint dunt particule bio-active si bio-accesibile extrem de mici, încarcate cu sarcina electrica pozitiva. Recunoasterea pe scara larga a eficientei lor a debutat cu cercetarile doctorului Robert O. Becker, în timpul studiului regenerarii membrelor, coloanei vertebrale si organelor, în anul 1970. Autor al cartii The Body Electric, acesta a descoperit ca ionii de argint ajuta la cresterea oaselor si omoara bacteriile, fara efecte secundare asupra corpului uman.

Cercetari moderne cu metode stiintifice
În anul 1861, Thomas Graham a descoperit ca anumite componente pot patrunde prin membrana celulara iar altele nu sunt capabile de acest lucru. A descoperit o stare a materiei stabila, intermediara si a putut sa o caracterizeze. Descoperirea lui Graham a constat în faptul ca un mediu poate ajunge în starea de dizolvare în asa masura încât dispune de alte caracteristici decât mediul original. A folosit termenul de coloid (derivat din expresia kola adica adeziv) pentru aceasta stare intermediara, care e asemanatoare cu un adeziv. Gelatina si mediile interconectate au fost pentru el cele mai evidente în aceasta stare unica.

Fapte
Argintul coloidal, ajungând în contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, virusi), stopeaza functiile vitale ale acestora, astfel încât în scurt timp acestea sunt distruse .     Distrugând structura învelisului virusilor le împiedica acestora înmultirea, contribuind astfel la distrugerea lor. În ceea ce privesc ciupercile si bacteriile, particulele de argint blocheaza functionarea unei enzime vitale din componenta acestora, în scurt timp realizându-se distrugerea lor.
La o concetratie de 10 ppm (parts per million) are deja o putere de nimicire a bacteriilor mai mare decat majoritatea antibioticelor din comert, ce pot fi gasite sub forma de medicament.    Pâna azi avem informatii despre 650 de specii de bacterii, ciuperci si virusi pe care Argintul coloidal le distruge eficient. (sursa : Revista Science Digest, 1978 martie).
În conditii de laborator, într-un interval de 6 minute, Argintul coloidal distruge orice germen patogen. În acest timp nimiceste si renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscuta sub denumirea de ,,bacteria spitalelor".
Argintul este un element esential atât pentru plante si animale, cât si pentru oameni. Cercetarile medicale în domeniu au demonstrat clar legatura strânsa dintre argint si sistemul nostru imunitar care este raspunzator de protejarea sanatatii noastre. Datorita structurii sale atomice, argintul coloidal ajuta la regenerarea ficatului si la detoxifierea lui.
   Pe lânga acestea, produsul este eficient si în regenerarea oaselor, rezultând o vindecare cu 50% mai rapida a acestora. În cazul taieturilor, leziunilor si arsurilor, argintul coloidal accelereaza regenerarea pielii si a altor tesuturi, si mai mult decat atât, suprafata afectata râmâne sterila.
   În trecut suplimentele alimentare nu erau necesare, deoarece plantele, legumele si fructele contineau toate substantele si mineralele necesare pentru buna functionare a organismului uman. Din pacate astazi, datorita productiei de masa, plantele, legumele si fructele nu contin suficiente substante nutritive.
Argintul sub forma sa coloidala nu este daunator pentru organism si nu are efecte secundare, poate fi utilizat în siguranta împreuna cu alte medicamente.
Microorganismele devin rezistente în cele din urma la substantele organice. Este însa exclus ca bacteriile sa devina în timp rezistente la argint, deoarece efectul acestuia se resfrânge atât pe structura cât si pe proteinele enzimatice, iar mai apoi inhiba metabolismul si înmultirea celulelor. Efectul antibacterial al ionilor de argint este cunoscut din 1883, fiind demonstrat înca de atunci ca nici macar o concentratie marita a acestor ioni nu dauneaza organismului.

Cerinte de calitate
De ce Argintul coloidal?
   Prin prisma cercetarilor proprii ne simtim obligati sa evidentiem importanta apei foarte pure si a argintului Quadrat pur, utilizate în realizarea acestui produs. Doar utilizând aceste componente putem obtine calitatea ireprosabila care ne va aduce efectul mult dorit.
Marimea si puritatea particulelor rezultate din procesul de productie este foarte importanta.    Cu cât particula de argint este mai mica, cu atât ea este mai eficienta datorita faptului ca astfel se raspândeste mult mai usor în organism. În ceea ce priveste puritatea, aceasta este foarte importanta deoarece, daca nu sunt folosite argint si apa de calitate si puritate ireprosabile, atunci vor apare compusi nedoriti.
   Aparatul de tratare si filtrare al apei care este folosit la producerea Argintului coloidal 20 ppm are calificativul GLP (Good Laboratory Practice). Materiile prime utilizate au de asemenea certificate de calitate care la cerere pot fi puse la dispozitia d-voastra.
Produsul nostru este fabricat în conditii de laborator, cu o grija deosebita, cu aparatura de ultima generatie si nu în ultimul rând cu materii prime de o calitate excelenta.

Utilizare
Argintul coloidal 20 ppm poate fi consumat în siguranta pe toata durata vietii. Doza zilnica recomandata (DZR) a fost stabilita de catre EPA (Environmental Protection Agency, U.S.A.), a carei unitate de masura a fost numita doza de referinta, adica DR. DR=5x10-3 mg/kg/zi, ceea ce înseamna ca doza zilnica recomandata este egala cu gretutatea corpului în kilograme înmultita cu 0,005 mg.

Sursa originala
În 5ml de Argint coloidal 20ppm (parti per milion), avem aproximativ 0,1 mg argint pur.

Conform calculelor Agentiei Americane de Protectie a Mediului:
Doza de referinta: 5x10-3 mg/kg/zi
Cum putem folosi Argintul Coloidal

Pentru curatenia casei, inclusiv a bucatariei
Poate fi utilizat penrtu dezodorizarea si dezinfectarea frigiderelor si aparatelor de aer conditionat.

-pulverizare pe marginile taioase, pe buretii de bucatarie si pe recipientele linse de animalele de companie (câini sau pisici);
-pulverizare în interiorul frigiderelor, (daca nu au deja dispozitiv cu ioni de argint) si a interiorului lazilor de depozitat alimente;
-poate fi adaugat în var, în vopselele pe baza de apa sau în pasta de lipit tapet;
-poate fi adaugat în apa împreuna cu o solutie lichida ce urmeaza sa fie folosita pentru igienizarea gresiei, a faiantei sau a obiectelor sanitare;
-poate fi folosit în apa de spalat vase;
-se poate adauga în solutiile de curatat cu mopul;
-este eficient în curatarea cabinelor de dus, a scaunelor de toaleta, cazilor de baie, chiuvetelor, urinarelor si a covoarelor de baie;
-se poate pune în jacuzzi si în cazile fierbinti;
-se poate pulveriza în filtrele de aer conditionat dupa curatare, precum si în conductele de aer si ventile;
-se poate adauga în curatarea apei finale de clatire, atât în masina de spalat rufe cât si în cea de spalat vase;
-poate trata piscinele, fântânile, umidificatoarele si reciclatoarele din turnurile de racire a apei;
-se pot sterge telefoanele, castile, aparatele de auzit, portofelul, ramele de ochelari, pieptenele, periile de par, mânerele usilor, întrerupatoarele.

Îngrijire personala a întregii familii
- pulverizare pe zgârieturi, acnee, arsuri, taieturi, arsuri solare si rani
- sterilizeaza periutele de dinti, instrumentarul chirurgical si aparatul de ras;
- se poate folosi la spalarea gurii (apa de gura);
- adaugat în sampon, balsam si în solutia pentru clatirea parului;
- pulverizare în încaltari, sosete, între degetele de la picioare;
- pentru îngrijirea placii dentare, a canulei irigatorului si a canulei de clisma;
- pentru pastrarea cupei menstruale;
- de adaugat la apa de baie, la gargara, la irigatii vaginale, la clisme, pentru pulverizari nazale si igiena dentara;
- dupa baie, pulverizare pe corp;
- adaugat în masina de spalat, pentru igienizarea lenjeriei intime, a fetelor de perna, cearceafurilor, prosoapelor si pijamalelor persoanelor bolnave.

Animale si plante
La animalele domestice pentru deparazitare, dezinfectii si în cazul inflamatiilor. Doza creste direct proportional cu greutatea animalului.
Poate fi utilizat si la plante, având un efect fungicid si tine departe insectele care dauneaza plantelor. Daca adaugam Argint coloidal la apa din vaza, florile vor trai mai mult. Poate fi utilizat la conservarea legumelor, fructelor si compoturilor.
- pulverizare pe zgârieturi, acnee, arsuri, taieturi, arsuri solare si rani
- sterilizeaza periutele de dinti, instrumentarul chirurgical si aparatul de ras;
- se poate folosi la spalarea gurii (apa de gura);
- adaugat în sampon, balsam si în solutia pentru clatirea parului;
- pulverizare în încaltari, sosete, între degetele de la picioare;
- pentru îngrijirea placii dentare, a canulei irigatorului si a canulei de clisma;
- pentru pastrarea cupei menstruale;
- de adaugat la apa de baie, la gargara, la irigatii vaginale, la clisme, pentru pulverizari nazale si igiena dentara;
- dupa baie, pulverizare pe corp;
- adaugat în masina de spalat, pentru igienizarea lenjeriei intime, a fetelor de perna, cearceafurilor, prosoapelor si pijamalelor persoanelor bolnave.

Deosebit de util în vacante si calatorii
- adaugat în apa de baut, în timpul calatorilor sau la camping;
- pentru igienizarea mâinilor înainte de masa, la picnic sau în deplasari;
- pulverizat pe toata suprafata corpului în cazul ranilor, taieturilor, întepaturilor;
- poate fi pulverizat pe toata suprafata corpului în cazul arsurilor solare;
- folosit ca odorizant natural, îndeparteaza mirosurile neplacute;
- pulverizat pe toata suprafata corpului dupa baia în mare, râuri sau lacuri; purifica si elimina toxinele din straturile profunde ale pielii.

Greutate (kg)

Cantitate recomandata (ml / zi)

5 1,25
10 2,5
15 3,75
20 5
25 6,25
30 7,5
35 8,75
40 10
45 11,25
50 12,5
55 13,75
60 15
65 16,25
70 17,5
75 18,75
80 20
85 21,25
90 22,5
95 23,75
100 25
105 26,25
110 27,5
115 28,75
120 30

Avantajul cel mai mare al Argintului coloidal 20 ppm consta în posibilitatea de a fi utilizat multilateral si universal. Particulele de argint, datorita încarcaturii lor electrice pozitive, ajuta la întarirea sistemului imunitar.

UtilizareSimptomeModalitate de Utilizare
Utilizare interna, pe  cale orala În toate cazurile de infectii cu bacterii, ciuperci si virusi. De asemenea: Candidoza, boala Lyme, gripa, dizenterie, febra tifoida, sifilis, scarlatina,  tuberculoza, reumatism, inflamatii interne si externe de toate tipurile, infectii cu paraziti si ciuperci, oboseala cronica etc. A se tine lichidul în gura, apoi a se  înghiti
Utilizare externa În cazul bolilor dermatologice: acnee, negi, negeli, matreata, herpes, ciuperci la laba piciorului, furuncul, rani deschise, taieturi, arsuri, inflamatii si întepaturi de insecte. Deci poate fi utilizat în cazul oricaror iritatii ale pielii. Pulverizare cu spray-ul cu dozator
Gargara si clatirea gurii Boli ale gurii si ale gâtului, amigdalita, inflamatii ale mucoaselor,      interventii dentare, clatiri dupa interventii chirurgicale, prevenirea problemelor dentare, igiena cavitatii bucale. A se tine lichidul în gura, apoi a se  scuipa
Sub forma de spray nazal Sinuzita, infectii ale mucoaselor nazale din cauza ciupercilor, bacteriilor si virusilor  (ex.: herpes, Staphylococcus Aureus). Spray cu dozator
Inhalatii Astm, bronsita si probleme pulmonare (ex.: infectii bacteriale ale plamânilor). Spray cu dozator
Pentru ochi Inflamatii ale tesuturilor conjunctive si inflamatiile din zona ochilor. Pentru dezinfectarea lentilelor de contact. Spray cu dozator
Pentru probleme ale vaginului si rectului Inflamatii fungice, hemoroizi si în cazul unor boli cu transmitere sexuala Dus intim

Aceste modalitati de utilizare au doar un caracter informativ, documentatia fiind facuta din literatura de specialitate, de accea folosirea si dozajul sub aceste forme cade în responsabilitatea cumparatorului.
Este interzisa utilizarea produsului de catre presoanele cu o sensibilitate mare la metale si argint!

Reteta apa de baut
Într-o carafa de 2l cu apa plata sau de izvor, se adauga 30ml solutie de argint coloidal ionic, concentratie 10ppm sau 10mg/l. Folositi apoi o lingura din lemn pentru a agita usor apa în sens invers acelor de ceas, de 21 de ori. Aceasta miscare va avea ca efect structurarea apei plate din carafa, si mentinerea ei într-o forma nealterata pe toata perioada zilei.

Pentru obtinerea unei încarcaturi deosebite ale apei, adaugati un fir de busuioc si lasati-l în apa din carafa pâna la consumarea integrala a acesteia. Prin intermediul argintului coloidal ionic, principiile active ale busuiocului vor migra în apa de baut, conferindu-i proprietati terapeutice deosebite, purificatoare ale sângelui, energetice si profund regeneratoare. Aceasta apa de baut poate fi consumata de catre toti membrii familiei în orice anotimp.Nota: www.cosultaubio.ro face tot posibilul pentru a pastra in permanenta acuratetea informatiilor din aceasta pagina, insa, mai exista si cazuri (foarte putine) in care apar inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator / furnizor fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Important: Intotdeauna cititi cu mare atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului / cosmeticelor inainte de a-l / a le  utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica  / trata / recomanda produsele noastre in orice probleme de sanatate ati avea sau in cazul unor boli. Nu trebuie sa inlocuiti medicamentele si tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Va recomandam insistent sa cititi cu atentie toate informatiile si/sau prospectele produselor / cosmeticelor pe care doriti sa le cumparati.
Chiar daca le-ati cumparat, mai cititi din nou ingredientele, prospectele si aveti grija la alergiile alimentare / sau alte alergii / sau orice alta informatie va ridica un semnal de alarma!

Credem ca o alimentatie sanatoasa este cel mai bun mijloc de prevenire a multor boli, dar si o cale de redobandire a sanatatii pierdute, de multe ori din cauza unei alimentatii deficitare si a unui stil de viata haotic. Va recomandăm produsele certificate organic, fara E-uri, pe care le gasiti pe site-ul nostru. 

Efectele produselor / cosmeticelor variaza de la o persoana la alta in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va medicului dumneavoastra.

Pune in www.cosultaubio.ro "Portia zilnica de sanatate!"  

Greutate: 0.2

Scrie un review


Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!