Acorelle

Acorelle

Brandul Acorelle are o gama de produse naturale si organice ce include parfumuri, produse de epilare, de ingrijire a fetei si ingrijire a corpului, produse pentru belelusi si creme de protectie solare, toate certificate ecologic Ecocert, produse ce se regasesc in magazinul online cu produse bio si naturiste.
Certificarea Ecocert reprezinta garantia ca aceste produse sunt fabricate, transportate, depozitate, etichetate si comercializate in conformitate cu regulamentele UE cu privire la Agricultura Ecologica.
Certificarea se elibereaza anual pe baza documentatiei specifice si in urma inspectiei organismelor de certificare abilitate.
Vezi mai multe produse
Acquasystem

Acquasystem

Acquasystem este o companie italiana care s-a specializat in productia si distributia de echipamente si sisteme pentru tratarea apei. Povestea lor incepe cu o viziune clara de a oferi solutii inovatoare si de inalta calitate pentru necesitatile diverse ale clientilor lor in ceea ce priveste tratarea si purificarea apei potabile.
Fondata cu mai bine de doua decenii in urma, Acquasystem a crescut si s-a dezvoltat pe baza angajamentului sau fata de cercetare, dezvoltare si inovatie constanta. Compania a investit resurse semnificative in tehnologie si expertiza pentru a dezvolta produse si sisteme care sa raspunda celor mai exigente standarde de calitate si siguranta in domeniul tratarii apei.
Echipa de profesionisti dedicati si pasionati de la Acquasystem lucreaza in stransa colaborare cu clientii pentru a intelege nevoile lor specifice si pentru a oferi solutii personalizate si eficiente. Fie ca este vorba despre sisteme de filtrare, desalinizare, sterilizare sau alte tehnologii avansate, Acquasystem ofera o gama variata de produse si servicii pentru a satisface cerintele individuale si industriale.
De-a lungul anilor, Acquasystem si-a consolidat reputatia ca un lider de piata in domeniul tratarii apei, fiind recunoscuta pentru calitatea si fiabilitatea produselor lor in intreaga lume. Compania continua sa inoveze si sa evolueze, adaptandu-se schimbarilor din industrie si cautand mereu modalitati noi de a imbunatati performanta si eficienta sistemelor lor.
In concluzie, povestea Acquasystem este una despre angajamentul fata de excelenta, inovatie si satisfactia clientilor. Cu fiecare produs si solutie pe care le ofera, ei continua sa isi consolideze pozitia ca un partener de incredere in industria tratarii apei.
Descopera puterea apei curate si sanatoase cu Acquasystem! Alege fiabilitatea, eficienta si inovatia in tratamentul apei, optand pentru solutii de varf, adaptate nevoilor voastre specifice. Indiferent daca aveti nevoie de sisteme de filtrare pentru casa sau pentru firma, cei de la Acquasystem sunt aici pentru a oferi cele mai bune solutii in domeniu.
Solutiile lor lor se regasesc si in magazine online cu produse bio si naturiste.
Vezi mai multe produse
Algamar

Algamar

Algamar este o companie specializata in alge marine, care a luat nastere cu un scop nobil: sa aduca beneficiile incredibile ale algelor in casele si vietile oamenilor. Povestea lor incepe in inima Galiciei, Spania, unde resursele naturale abunda, iar legatura cu oceanul este stransa.
Fondata de o echipa pasionata de oceanografie si nutritie, Algamar si-a propus sa ofere produse de cea mai inalta calitate, bazate pe alge marine, cunoscute pentru proprietatile lor nutritive si terapeutice. Compania si-a inceput calatoria prin explorarea coastelor Galiciei in cautarea celor mai pure si mai bogate surse de alge marine.
Cu o atentie meticuloasa pentru calitate si durabilitate, Algamar a dezvoltat parteneriate cu pescari locali si fermieri marini pentru a asigura recoltarea sustenabila a algelor si pentru a sprijini comunitatile locale. Astfel, nu doar ca au garantat calitatea si prospetimea produselor lor, dar au si promovat practici ecologice si sustenabile in procesul lor de productie.
Gama lor de produse, de la alge uscate si condimente marine pana la conserve de alge si suplimente alimentare, a fost creata pentru a satisface diverse nevoi si gusturi, si pentru a oferi beneficiile complexe ale algelor intr-o forma accesibils si delicioasa.
In plus fata de promovarea nutritiei sanatoase, Algamar este dedicata si educarii publicului cu privire la beneficiile si importanta conservarii oceanului si a biodiversitatii sale. Compania organizeaza ateliere si evenimente pentru a impartasi cunostintele lor despre alge marine si pentru a inspira oamenii sa ingrijeasca si sa protejeze mediul inconjurator.
Povestea Algamar este despre pasiunea pentru ocean, nutritie si sustenabilitate. Cu fiecare produs pe care il ofera, ei continua sa isi indeplineasca misiunea de a aduce beneficiile algelor marine in vietile oamenilor si de a promova o legatura mai profunda si mai constienta cu mediul nostru marin.
Descopera puterea naturala si beneficiile incredibile ale algelor marine cu Algamar! Alege sa iti imbogatesti dieta cu produsele premium de la Algamar, bogate in nutrienti esentiali si antioxidanti benefici pentru sanatatea ta, produse ce se gasesc in magazine online cu produse bio si naturiste.
Indiferent daca optezi pentru alge uscate, condimente marine sau suplimente alimentare, vei simti beneficiile imediate ale integrarii algelor marine in rutina ta zilnica. Algamar este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc sa aduca prospetimea si nutritia oceanului  in propriile lor vieti.
Fii parte din miscarea pentru o alimentatie sanatoasa si sustenabila si alege Algamar! 
Vezi mai multe produse
Alkaline Care

Alkaline Care

Alcalinizarea corpului este cheia unei stari optime de sanatate si bunastare. Chiar daca sangele nostru este usor alcalin in mod natural, stilul de viata modern si obiceiurile alimentare ne pot impinge organismul intr-un mediu mai acid decat este normal. Pentru a redobandi echilibrul intern si pentru a sustine organismul in mentinerea unui nivel corect de pH, Alkaline Care vine in intampinarea ta cu o serie de produse inovatoare, produse care se regasesc intr-un magazine online cu produse bio si naturiste.
Fie ca este vorba despre mixuri de pudre verzi, picaturi pentru alcalinizarea apei, pH-ul pentru curatarea colonului si alcalinizarea tractului intestinal sau cani filtrante alcalinizante, Alkaline Care ofera solutii complete si eficiente pentru alcalinizarea organismului.
Dezvoltate in conformitate cu principiile alcalinizarii promovate de dr. Robert O. Young, un medic specialist in alcalinizarea corpului, produsele noastre se remarca prin calitate si eficienta. Eticheta "dr. Young's Original" atesta autenticitatea si inspiratia din spatele fiecarui produs.
Insa alcalinizarea organismului nu se opreste doar la consumul de suplimente sau produse specializate. Este un mod de viata care implica adoptarea unei diete alcaline, bogata in fructe, legume si frunze verzi, dar si mentinerea unui echilibru emotional si psihic. 
Alege Alkaline Care pentru a incepe sau a-ti mentine calatoria catre un stil de viata sanatos si echilibrat. Cu produsele Alkaline Care vei putea experimenta beneficiile alcalinizarii si vei avea grija de sanatatea ta in mod complet si eficient. Alcalinizarea corpului este mai mult decat o actiune - este un angajament pentru viata si bunastarea ta!
Vezi mai multe produse
Allos

Allos

Allos este un brand german cunoscut pentru produse alimentare organice si sanatoase. Povestea acestui brand isi are originile in anii '70,in Germania, o perioada in care miscarea pentru alimentatie sanatoasa si organica castiga popularitate.
Allos Bio este un pionier in productia ecologica si a devenit primul producator din Germania care a introdus amarantul valoros in comertul cu alimente naturale. In 1997, Allos a fost printre primii care au adus sirop de agave pe piata magazinelor bio din Germania. De atunci, gama de produse Allos a continuat sa creasca si sa se imbunatateasca, adaugand cereale pentru micul dejun, fructe si produse de patisserie, produse care se gasesc in magazine online cu produse bio si naturiste.
Brandul s-a axat mereu pe ingrediente de cea mai inalta calitate, evitand aditivii artificiali si promovand metodele sustenabile de productie.
Fondatorul Allos, Walter Lang, a fost convins inca din 1974 ca alimentele de inalta calitate nu necesita ingrasaminte artificiale sau pesticide sintetice, ci sustenabilitate si respect fata de natura. Aceasta viziune a condus la dezvoltarea continua a alimentelor pure si naturale pentru cei care apreciaza sustenabilitatea si calitatea.
Astazi, Allos este recunoscut ca unul dintre liderii in domeniul alimentelor organice din Europa, respectand in continuare principiile de calitate, autenticitate si respect fata de natura. Este apreciat pentru gama sa variata de produse, de la cereale si batoane energizante pana la sucuri, unturi de nuci.
Pentru produsele lor vegetariene si vegane de inalta calitate, Allos foloseste doar materii prime premium, cu un grad minim de prelucrare. Compania isi considera cunostintele artizanale ca fiind o caracteristica a calitatii si se angajeaza sa prelucreze cu grija materiile prime de inalta calitate in productia manuala. Aproximativ 90% din produsele lor sunt procesate in fabricile lor proprii.
Allos ramane o marca de incredere pentru cei care cauta alimente sanatoase si naturale, contribuind la promovarea unui stil de viata echilibrat si responsabil fata de mediu.
Vezi mai multe produse
Aprolis

Aprolis

Descopera puterea naturala a propolisului, cel mai puternic antibiotic natural, prin produsele inovatoare ale Aprolis de la Intersa Labs din Spania.
Cu o echipa de 77 de specialisti dedicata si peste 40 de ani de cercetare si dezvoltare continua, Intersa Labs – Aprolis este un lider european in domeniul remediilor naturale bazate pe propolis si plante vindecatoare.
De la primele lor inceputuri,s-au angajat sa dezvolte produse de cea mai inalta calitate, menite sa ofere beneficii semnificative pentru sanatatea si bunastarea oamenilor. Folosindu-se de cunostintele lor avansate si de pasiunea pentru natura, au creat zeci de produse inovatoare care integreaza puterea terapeutica a propolisului si a altor plante cu proprietati vindecatoare, produse care se regasesc in magazine online cu produse bio si naturiste.
Indiferent de afectiunea sau nevoia specifica, au o gama variata de solutii naturale pentru a sustine sistemul imunitar, pentru a imbunatati starea generala de sanatate sau pentru a trata diverse probleme de sanatate in mod natural.
Astfel, cei de la Aprolis ne indeamna sa ne alaturam miscarii lor pentru sanatate si frumusete naturala, descoperind beneficiile extraordinare ale propolisului si ale remediilor naturale. Fiecare produs este rezultatul angajamentului lor de a oferi calitate si eficienta, pentru a ajuta oamenii sa traiasca o viata mai sanatoasa si mai fericita.
Vezi mai multe produse
Arche Naturküche - Asia

Arche Naturküche - Asia

Descopera bogatiile bucatariei organice asiatice alaturi de Arche!
Arche te invita sa explorezi traditiile seculare si gusturile autentice ale bucatariei asiatice prin produsele lor de inalta calitate. Multe dintre specialitatile asiatice de la Arche provin dintr-o mostenire de sute de ani si respecta cu grija retetele traditionale transmise din generatie in generatie.
In gama lor veti gasi numeroase produse fermentate cu grija si elemente vegane, perfecte pentru a completa si aseza mancarurile asiatice intr-un mod autentic si delicios.
Daca urmezi o dieta vegetariana, vegana sau macrobiotica sau pur si simplu preferi alimentele organice care respecta principiile naturii, specialitatile Arche sunt alegerea ideala pentru un stil de viata responsabil si sanatos. Cu peste 30 de ani de experienta in spate, garanteaza calitatea autentica, riguroasa si exclusiva a tuturor produselor lor, produse care se gasesc in magazine online cu produse bio si naturiste.
Descopera esenta bucatariei asiatice autentice si transforma-ti preparatele culinare intr-o experienta deosebita cu produsele Arche!
Vezi mai multe produse
Arche Naturküche - Europa

Arche Naturküche - Europa

Arche Bio a fost un sustinator dedicat al filozofiei macrobiotice si al miscarii naturale a alimentelor. Povestea lor se leagă strans de ambele, incepand cel tarziu in anul 1985.
Fondarea companiei a avut loc intr-o perioada in care culturile se apropiau din ce in ce mai mult: multi europeni si americani au fost atrasi catre est, in special catre Japonia – datoriya culturii din Asia. Japonia, este considerate tara longevitatii, tara taoismului si a budismului Zen. In plus fata de comorile intelectuale, existau alimente originale, pure, care stiau sa hraneasca oamenii in cel mai bun mod posibil. Si care, asa cum oricine ar putea experimenta, au dus la o satisfactie extrem de personala, sanatoasa si plina de bucurie.
In dieta traditionala asiatica, fondatorii Arche au identificat un atu valoros, demn de protejat. Ei au apreciat retetele transmise de-a lungul secolelor, materiile prime naturale si procesarea sensibila, consumatoare de timp si care pastreaza valoarea. Aceste elemente au transformat alimentele simple intr-un mod autentic de viata. Constienti de aceste contradictii intre traditie si "modernitate", compania de import a decis sa caute specialitatile autentice din Asia si sa le distribuie in Europa - si, in cele din urma, sa conserve aceasta arta disparuta, intr-o anumita masura, pentru a o salva in noua era. Astfel a aparut numele companiei. A existat cu siguranta un anumit idealism in acest proiect. Dar tocmai acest idealism a transformat un mic magazin macrobiotic in Ravensburg intr-un adevarat loc de adapost pentru importul produselor greu de gasit si a devenit in scurt timp unul dintre putinele locuri in care oamenii puteau gasi aceste alimente si remedii cu totul speciale.
Pe langa specialitatile japoneze si asiatice, gama Arche a fost curand completata cu tot mai multe produse europene de specialitate. Budinci delicioase de vanilie si ciocolata, precum si ingrediente pentru coacere si gelatine. La o examinare mai atenta, familiaritatea devine evidenta: traditia asiatica ofera nu numai alimente sanatoase, ci si ajutoare de bucatarie extrem de functionale. De exemplu, agar-agar, un agent de gelificare care provine din alge marine, sau Kuzu, un liant nobil care este extras din rizomii uriasi si spalat pe o perioada indelungata. Arche este primul producator care a oferit un astfel de sortiment sub un brand ecologic de incredere.
La Arche, totul are un gust minunat! Placerea, bucuria unei mese bune cu ingrediente pure, originale reprezinta prioritatea lor.
Toate produsele sunt de calitate! Alimentele lor sunt fabricate din materii prime selectate si prelucrate cu mare atentie. Se angajeaza in acest sens in fiecare zi sa atinga acest obiectiv foarte important pentru ei.
Toate ingredientele sunt organice! Ori de cate ori traditiile asiatice de cultivare si productie, vechi de secole permit, ofera o calitate organica controlata independent, in conformitate cu Regulamentul ecologic CE.
Toate produsele sunt vegane! Provenind din traditia macrobiotica, de peste 30 de ani, ei nu folosesc ingrediente animale.
Totul este durabil! Pe langa arta de fabricatie japoneza care merita pastrata, s-au angajat in agricultura ecologica moderna - o investitie in viitor. Include si relatii comerciale corecte, stabile si pe termen lung!

Toate specialitatile Arche au fost incercate de catre familiile lor. 
Totul este transparent! Toate retetele sunt pure .
Totul în siguranta! Produsele alimentare de la Arche sunt supuse unor sisteme stricte de control si documentare a companiei. Adesea depasesc cu mult cerintele legale!
Produsele nu contin aditivi inutili, cum ar fi potentiatori de aroma, culori artificiale, emulgatori, grasimi intarite si nici zahar granulat.   
Pune in cosul magazinului online de produse bio si naturiste produsele Arche preferate.
Vezi mai multe produse
Argital

Argital

Descopera magia produselor cosmetice naturale de la Argital, create cu pasiune si dedicare pentru frumusetea si sanatatea ta!
La Argital, ne bazam pe puterea regeneratoare a argilei verzi, combinată cu ierburi certificate Demeter sau ecologice, unele dintre ele recoltate direct din natura. Aceste ingrediente naturale si autentice sunt atent selectate pentru a oferi beneficii maxime pielii si parului tau.
Suntem mandri ca materiile prime si produsele noastre nu sunt testate pe animale. La Argital, sustinem cu fermitate asociatiile care apara viata animalelor, promovand o abordare etica si responsabila in industria cosmetica.
Cu o traditie indelungata in crearea produselor naturale de inalta calitate, ne angajam sa oferim optiuni sanatoase si sustenabile pentru ingrijirea personala. Fiecare produs Argital este rezultatul cercetarii si inovatiei continue, menite sa iti ofere o experienta autentica si revigoranta.
Alege Argital din magazinele onlione cu produse bio si naturiste pentru a te bucura de frumusete naturala si autenticitate, in armonie cu natura si fara compromisuri. Impreuna, putem face o diferenta in lumea cosmeticelor, respectand viata fiecarei fiinte.
Vezi mai multe produse
Armina

Armina

Descopera universul uleiurilor esentiale pure de la Armina - un producator cu o vasta experienta in aromaterapie si utilizarea uleiurilor esentiale in scopuri terapeutice. Uleiurile esentiale pure Armina au grad alimentar, ceea ce le face potrivite atat pentru uz intern, sub recomandarea specialistilor, cat si pentru aromaterapie sau utilizarea lor in preparate culinare, oferind esente naturale autentice.
Uleiurile esentiale pure de grad terapeutic si certificate ecologic Armina sunt preferate de terapeuti si specialisti in aromaterapie, acestia comandandu-le din magazine online cu produse bio si naturiste. La Armina, ei, se dedica astfel incat sa poata oferi produse de cea mai inalta calitate, bazate pe ani de experienta si pasiune pentru uleiurile esentiale. Familia lor, pasionată de aromaterapie, produce exclusiv uleiuri esentiale pure de grad terapeutic, certificate organic.
Calitatea uleiurilor esentiale de la Armina este recunoscuta in intreaga industrie, iar fiecare produs este rezultatul unui proces meticulos de productie. In gama lor, se regasesc atat uleiuri esentiale simple, cat si mixuri speciale sub forma de roll blend, concepute pentru a ameliora diverse afectiuni, cum ar fi starile de raceala si gripa, oboseala, insomnii sau starile de letargie si confuzie.
Intreaga gama de uleiuri esentiale pure de la Armina sunt certificate bio si sunt produse cu atentie la detalii pentru a aduce beneficii reale pentru sanatatea si starea ta de bine.
Vezi mai multe produse
Bavaria Waldfrucht

Bavaria Waldfrucht

La Bayernwald, fructele sunt considerate printre cele mai nobile daruri ale naturii. Ei, se dedica procesarii acestor fructe cu respectul cuvenit, pentru a crea bauturi gourmet de inalta calitate. Pornind de la selectia atenta a materiilor prime si pana la procesarea lor conform metodelor certificate si retetelor traditionale, cei de la Bavaria Waldfrucht sunt o afacere de familie traditionala care isi desfasoara activitatea in armonie cu natura, urmand pasiunea pentru a oferi placeri fructate deosebite.
La baza tuturor produselor lor stau fructele. Fie ca este vorba de fructe cultivate sau salbatice, regionale sau exotice, fiecare produs beneficiaza de o selectie riguroasa si de parteneriate de incredere pe termen lung. Astfel, se angajeaza sa aplice cele mai inalte standarde de calitate, fara compromisuri, pentru a oferi arome naturale si autentice in fiecare produs, produs ce se poate comanda din magazine online cu produse bio si naturiste.
Aceasta filosofie se reflecta in toate produsele lor, inclusiv in inghetata, produse de patiserie, iaurturi si suplimente alimentare - toate avand la baza rafinamentul gustului fructelor naturale.
In lumea bauturilor, sunt mandri sa ofere o gama variata de produse, de la vinuri cu fructe fierte pana la vinuri fine din fructe de padure si cocktailuri inovatoare. Fiecare bautura din casa Bayernwald reprezinta o experienta de neuitat, capturand esenta autentica a fructelor in fiecare pahar.
La Bayernwald, iubirea pentru fructe poate fi gustata in fiecare produs - fara exceptie. Descopera rafinamentul si autenticitatea in fiecare savoare si bucura-te de placerile oferite de natura intr-o forma desavarsita!
Vezi mai multe produse
BEAR

BEAR

Snack-uri Bear din fructe sunt numarul 1 in Marea Britanie. Ele sunt 100% din fructe naturale. Ideale atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.
Cei de la Bear fac tot posibilul pentru a sprijinii comunitatile locale, pentru a inspira urmatoarea generatie si pentru a ajuta la protejarea uimitoarei noastre planete.
Un alt aspect notabil al jeleurilor Bear este angajamentul lor fata de sustenabilitate si mediu. Compania se straduieste sa utilizeze ambalaje prietenoase cu mediul inconjurator si sa promoveze practici responsabile in intreaga sa activitate.
Produsele lor sunt intr-o gama variata de de alimente delicioase si sanatoase pentru toata familia, produse ce ce gasesc in magazine online cu produse bio si naturiste. Ofera  gustari produse din fructe intregi pure, fara concentrate. Pentru snack-urile din fructe cei de la Bear au folosit doar ingrediente proaspete, coapte usor la temperaturi joase in scopul pastrarii nutrientilor si a gustului natural.
Toate produsele lor sunt 100% natutale, fara zahar adaugat, fara sulfiti, fara aditivi, sunt vegane, raw vegane si fara gluten.
Gama Bear contine rulouri si talpite din 100% fructe si cereale.
Rulourile Bear  sunt preparate din fructe proaspete – snack-uri cu adevarat sanatoase.
Gama rulourilor este compusa din 3 arome: mango, capsuni si zmeura.
Produsele Bear au forme haioase si sunt foarte gustoase, sunt din fructe, ideale pentru cei mici, incepand cu varsta de 12 luni.
Jeleurile Bear sunt cunoscute pentru calitatea lor superioara si pentru faptul ca sunt fabricate din ingrediente naturale si de inalta calitate. Aceste jeleuri sunt adorate de multi pentru gustul lor autentic si pentru faptul ca sunt create fara a folosi coloranti artificiali, arome sau indulcitori artificiali.
Talpitele sau jeleurile Bear se regasesc in 3 sortimente: jeleurile Artic – cu zmeura si afine, Jungle – cu mere si coacaze si Dino cu capsuni si mere.
In plus, jeleurile Bear sunt apreciate pentru textura lor moale si delicioasa, care se topeste in gura, oferind o experienta gustativa deosebită. Fiind realizate din ingrediente naturale, aceste jeleuri sunt adesea preferate copii si de cei care cauta gusturi autentice si sanatoase.
Multicerealele Alfabet sunt litere delicioase crocante facute din 5 cereale integrale. Bogate in fibre si deosebit de gustoase, multicerealele Alfabet sunt preparate din 5 cereale integrale si indulcite doar cu nectar de cocos, acesta continand de 2 ori mai mult calciu decat laptele.
Multicerealele Alfabet reprezinta varianta ideala, hranitoare si satioasa, pentru micul dejun al copiilor. Multicerealele Alfabet sunt atat in varianta simpla, cat si in varianta cu cacao.
Vezi mai multe produse
Benjamissimo

Benjamissimo

Benjamissimo isi propune sa redefineasca experienta ciocolatei intr-un mod unic si inovator. Fondata in Sofia, Bulgaria, cu pasiune si devotament, misiunea lor este sa creeze ciocolata care face diferenta pentru parteneri, mediu si clienți.
Ciocolatele Benjamissimo sunt 100% vegane, organice, fara gluten si nu contin zahar rafinat, oferind totuși o savoare incredibil de delicioasa. Se folosesc doar boabe de cacao de cea mai inalta calitate, provenite de la ferme mici din Nicaragua, Peru si Congo, comercializate echitabil. Aceste ciocolate sunt create cu grija pentru a aduce beneficii trupului, mintii si sufletului.
Povestea familiei Benjamin incepe in anul 2014, cand au descoperit pasiunea pentru ciocolata si au inceput sa experimenteze acasa, producand ciocolata din cacao cruda. Ideea lor a fost sa creeze prima ciocolata bulgareasca cruda, organica, indulcita cu sirop de agave. Insa, pasiunea lor pentru ciocolata nu s-a oprit aici si, de-a lungul anilor, au degustat sute de sortimente de ciocolata din intreaga lume. Aceasta calatorie i-a condus catre o nouă pasiune - ciocolata facuta din boabe de cacao prajite.
Cei doi frati, Krassimir si Martin Benjamin, impreuna cu sotia lui Martin, Sarah Alsbey, au studiat tehnologiile de procesare a boabelor de cacao si a pudrei de cacao. In anul 2017, au lansat doua noi marci - Benjamíssimo si Happy Benjamino - oferind 16 produse noi cu retete interesante. Cu aceasta cunoastere acumulata, au echipat o fabrica, au angajat si au format un tehnolog sef si un intreg echipaj de ciocolata, devenind constienti si profesionisti in procesele complexe din spatele gusturilor subtile de ciocolata.
Producatorii de cacao sunt certificati organic si aplica principiile vechi ale permaculturii, plantand arbori de cacao printre copacii fructiferi precum mango, avocado si papaya. Acest lucru contribuie la aroma bogata si unica a arborilor de cacao extraordinari. Gustul este delicat, bine echilibrat si rafinat, fara amaraciune.
Toate ingredientele care intra in fabrica de productie sunt de origine vegetala, astfel incat ciocolata Benjamissimo este cu adevarat vegana. Se folosesc exclusiv boabe de cacao de inalta calitate, comercializate echitabil, cultivate in fermele de familie din Nicaragua, Ecuador, Columbia si Peru. Aceasta selectie atenta garanteaza ca boabele de cacao sunt cultivate corect si fermierii sunt remunerati corespunzator.
Ciocolata Benjamissimo este o alegere excelenta pentru cei care apreciaza gustul autentic si ingrediente de cea mai buna calitate. 

Vezi mai multe produse
Bettr

Bettr

Esti constient de ceea ce consumi, dar te-ai saturat de gustarile obisnuite?
Bettr vine cu o gustare delicioasa si crocanta, excelenta pentru a o imparti cu cei apropiati. 
Are ingrediente organice, fara adaos de grasimi si cu un continut ridicat de fibre. 

 

Vezi mai multe produse
Bio Corner

Bio Corner

In acest "Colt Verde" (Bio Corner) regasiti o serie de producatori renumiti din spatiul german si austriac.
Va invitam sa descoperiti peste 350 de produse, BIO!
 
Vezi mai multe produse

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!