Bio Planete

Bio Planete

Bio Planete este un producator de uleiuri certificate BIO

Cu o traditie de artizanat  si o experienta de 30 de ani de presare a uleiului, Bio Planete lucreaza constant la dezvoltarea produselor lor. Ei sunt inca la metoda mecanica dovedita de presare a uleiului. Una din primele lor prese este inca in uz. In acelasi timp, este de datoria lor de a stabili constant noi standarde in ceea ce priveste calitatea si gustul si de a gasi raspunsuri inovatoare la nevoile aparute.

Ei cred ca uleiul de in nu trebuie intotdeauna sa aiba gust amar. Din acest motiv, au dezvoltat un proces de filtrare 3-D care elimina uleiul din proteina care este responsabila pentru amaraciunea sa. Sticlele cu filtre UV protejeaza uleiurile foarte sensibile de oxidarea prematura. Si multe dintre dispozitivele lor de productie sunt prototipuri reale, pentru ca, de exemplu, pot umple fara alergen sau pot amestece bine polenul cu ulei.
Gama lor de uleiuri bio de inalta calitate este rezultatul experientei, expertizei si parteneriatelor selectate cu atentie. Cunosc fiecare ulei extrem de bine, deoarece gestioneaza intregul proces de productie, de la idee la camp si in final la sticla.

Judith Moog dorea de fapt sa devina lucrator in domeniul ajutorului pentru dezvoltare. In schimb, in timp ce era inca studenta in stiinte nutritionale, ea a preluat o afacere de prelucrare de la tatal ei in 1989. Aceasta a crescut din ferma ecologica »Domaine de la Planète«, infiintata de Franz J. Moog langa Carcassonne in sud-vestul Frantei, cinci ani (1984) anterior pentru a-si realiza viziunea asupra agriculturii ecologice. Formata de aceeasi viziune, fiica sa s-a specializat curand in productia naturala de uleiuri organice inainte de a fonda marca BIO PLANÈTE si, pas cu pas, a creat prima fabrica de ulei pur ecologic din Europa. In 2004 s-a intors in Germania, unde a infiintat o a doua filiala a companiei din Saxonia. In acelasi an, ea a solicitat sprijinul lui Jérôme Stremler ca al doilea director general pentru Franta. De atunci, perechea a condus o afacere dinamica care se intinde pe granitele nationale, ramanand in continuare o intreprindere de familie. In acest fel, BIO PLANÈTE combina constientizarea calitatii germane cu franceza savoir vivre.

De la ulei de floarea soarelui la ulei de nuca de cocos

Totul a inceput cu presarea semintelor de floarea soarelui franceze. Astazi, gama include mai mult de 70 de uleiuri organice presate la rece, de la soiuri traditionale pentru gatirea sanatoasa de zi cu zi, pana la produse gourmet, cum ar fi uleiul de cocos exotic, uleiul de mac si uleiurile de vitalitate pentru a sustine un stil de viata sanatos. In plus, gama de ulei “din patria noastra” din Germania si linia de produse “100% franceze”din Franta adauga la alegerea produselor regionale de pe piata. Astazi, este imposibil sa va imaginati magazine alimentare naturale in Franta si Germania fara BIO PLANÈTE, un brand care este sinonim cu calitatea organica si pasiunea pentru uleiurile fine.

Uleiurile Bio Planete nu sunt numai delicioase si versatile; sunt de asemenea de calitate organica superioara. Desigur, acorda o atentie deosebita mentinerii acestei calitati in fiecare etapa de procesare.

Produc uleiuri organice naturale de inalta calitate. Pentru a face acest lucru, selecteaza cu atentie partenerii. Pana la urma, pot lucra impreuna cu producatorii pe termen lung doar daca indeplinesc cerintele stricte de calitate. In unele cazuri, poate dura ani pentru a gasi cea potrivita modalitate de lucru. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta calitate a ingredientelor crude este factorul esential pentru un ulei de calitate. Daca aceasta calitate nu este prezenta, nu poate fi compensata in procesarea ulterioara. Dupa ce gasesc partenerii potriviti, ramanem fideli lor, lucrand continuu impreuna pentru a asigura semintele, fructele, samburii si nucile perfecte pentru uleiurile Bio Planete.

Fiecare ulei este bine testat

Crearea de produse de inalta calitate necesita o atingere corecta. Desigur, sunt si ei putin pedanti. Fiecare sticla de ulei care se termina cu un client trece mai intai prin 18 analize. Chiar si ingredientele crude sunt inspectate si gustate, atat in tara de origine, dar si atunci cand sunt furnizate la fabrica de ulei. Testele suplimentare sunt efectuate in productie, dupa etapele de presare si filtrare. La sfarsitul procesului, expertii de calitate testeaza produsele inca o data. Doar atunci cand suntem complet convinsi de aroma, trimit uleiul catre clientii finali.

Controlul calitatii fara probleme

Pentru ei, calitatea nu este doar numele unui departament, ci o filozofie pe care o pun in practica. Investesc in mod constient resurse considerabile in asigurarea calitatii si depasesc cu mult cerintele legale. Sunt atat de convinsi de produsele lor finale, incat nu incearca sa ascunda nimic: fiecare sticla de ulei poate fi urmarita pana la ingredientele crude fara sa existe goluri.

Apreciaza uleiurile traditionale bune. Cu toate acestea, cerintele clientilor se schimba. Astfel,   au creat produse noi. Descoperiti gama de uleiuri de vitalitate Omega Color, de exemplu, care consta din patru amestecuri de ulei de in pentru cerinte speciale, inclusiv Omega care a fost adaptata nevoilor nutritionale ale femeilor. Uleiul de gatit si prajit cu Ghee combina avantajele unui ulei vegetal sanatos cu o aroma delicioasa de butir: amestecul consta din ghee (unt clarificat) si ulei de floarea soarelui cu ulei ridicat. Bogat in acizi grasi monoinsaturati si vitamina E, este, de asemenea, fara lactoza. Pe baza abordarilor din naturopatia care dateaza de secole si a propriei noastre intelegeri a efectelor diferitelor plante, au dezvoltat si propriul tratament de extragere a uleiului, Fresh, care ajuta la detoxifierea sistemului si imbunatateste microflora orala inainte ca oameni si sa se spele pe dinti dimineata.

Toate produsele sunt create din convingerea ca ofera ceva util si semnificativ pentru clientii lor. Ideile noi vin adesea si din partea echipei. Dezvoltatorii de produse isi aplica cu atentie expertiza in stiinta si tehnologia nutritionala pentru a rafina retetele, aromele si procesele atat timp cat dureaza pana cand aceste idei initiale sunt transformate in produse delicioase de inalta calitate. Fiecare sticla de ulei contine profesionalismul distilat al tehnicienilor si nutritionistilor  experimentati, precum si pasiunea lor pentru un ulei bun.
Vezi mai multe produse
Bio4You

Bio4You

Brandul Bio 4 You ofera dropsurile ce contin ingrediente exclusiv din culturi certificate ecologic, dintr-o traditie bavareza.

Ei contopesc traditia cu contemporanul, produsele lor fiind procesate cu mare grija pe tot parcursul productiei.
Vezi mai multe produse
Biolu

Biolu

Toate productiile Biolu sunt dezvoltate intern in fabrica din Lucca, iar intregul proces de productie este supus unui control complet si constant.

Creativitatea, flexibilitatea si viteza de productie le permit celor de la Biolu sa dezvolte formule moderne si inovatoare in cadrul Centrului lor de cercetare.

Toate produsele sunt, de asemenea, durabile in ambalaje. Bio-plastic, in vrac sau returnabil, toate cu scopul de a promova economia circulara.

Toate formularile sunt certificate ecologice si au un procent ridicat de extracte botanice din agricultura ecologica.

De ce sa alegeti Biolu?

Biolu este o companie toscana, ce produce detergenti si produse cosmetice organice certificate in fabrica lor din Lucca. Ei produc doar produse naturale in conformitate cu principiile compatibilitatii de mediu si echitatii sociale, deoarece cred ca:
„A trai intr-un mod durabil este o alegere facuta din gesturi zilnice”.
 
Vezi mai multe produse
Biona

Biona

Traiesc, iubesc si respira Organic!
Construita pe baza unui angajament neclintit fata de alimente 100% organice, etice si sustenabile, Biona si-a inceput activitatea pe o masa de bucatarie din Londra cu peste 35 de ani in urma. Noel si Donata au inceput sa experimenteze granola simpla de casa, pe care au ambalat-o si au vandut-o in magazinul lor ecologic de pionierat, Windmill Wholefoods. A fost atat de popular acest produs, incat si-au depasit repede masa de bucătarie si astfel s-a nascut Biona.

Astazi, familia Biona este mandra sa aduca peste 350 de produse organice iubitorilor de mancare sanatoasa din 30 de tari din intreaga lume. Motiv pentru care, de fiecare data cand alegi Biona, alegi un viitor mai sanatos.

Noel si-a gasit drumul catre hrana ecologica, mai intai traind pe pamant intr-o comuna de pe coasta de vest a Irlandei (pe atunci detinuta de John Lennon), apoi mai tarziu la Hill Farm, invatand autosuficienta si cultivarea si vanzarea legumelor. S-a mutat la Londra in anul 1976 si a strans suficiente fonduri pentru a deschide un magazin pionierat in anul 1978 - Windmill Wholefoods pe Fulham Road, pe care l-a extins rapid pentru a infiinta unul dintre primele restaurante vegetariene din Londra doi ani mai tarziu.

Cand Noel a cunoscut-o pe Donata, un reflexolog si pasionat credincios in mancarea si stilul de viata sanatos, a inceput un parteneriat nou si interesant. De la primele zile de aprovizionare a produselor inspirate pentru magazin si restaurant si fabricarea granolei la masa de bucatarie Windmill, pana la familia globala de marci de alimente organice pe care le administreaza si astazi (cu ajutorul copiilor lor, Amy si Elisa), aproximativ 35 ani mai tarziu, au ramas fideli viziunii lor despre un viitor mai bun prin mancare buna.

De la propria lor fabrica de productie Biona si curand viitoarele lor noi birouri si bucatarie demonstrativa experimentala (folosind energie durabila) pana la parteneriatele pe termen lung cu alte companii organice din intreaga lume, se straduiesc sa evolueze continuu pentru a aduce mancare mai bună si mai multe sortimente, in timp ce nu se indeparteaza niciodata de misiunea lor fara compromisuri a unui viitor mai sanatos pentru toti.

Alimentele sanatoase isi au radacinile intr-un sol sanatos. Din acest motiv, la Biona Organic, reinvestesc continuu in industria agriculturii ecologice. Oricare ar fi cultura, fermierii lor nu folosesc niciodata pesticide chimice si erbicide sau sa cultive culturi modificate genetic. Si pentru ca, ei cred in 100% trasabilitate pentru fiecare produs, stiu ca toate ingredientele lor sunt de cel mai inalt standard, complet naturale si potrivite pentru vegetarieni (si adesea si pentru vegani).

Fiecare produs pe care il ofera are propria poveste. Si datorita neobositei atentii la detalii, fiecare etapa a procesului de productie este gestionata cu grija pentru a se asigura ca nimic altceva decat iubirea si natura mama intra in alimentele organice Biona. Spera ca povestea lor este intr-adevar povestea schimbarii pe care o poti face in lume atunci cand iti urmezi instinctele. 
Vezi mai multe produse
BioPuro

BioPuro

Brand al grupului Nivel, BioPuro ofera produse certificate ecologic de catre AIAB (Asociatia italiana pentru agricultura ecologica), netestate pe animale si vegane.

Firma produce detergenti pentru curatarea diferitelor suprafete, produse de igiena personala, tratamente cosmetice si creme sau lotiuni.  
Vezi mai multe produse
Birkengold

Birkengold

Firma Birkengold, fondata in anul 2011 este liderul pietei xylitol in Austria, Germania si Elvetia.

Livreaza produse cu eticheta privata in multe tari din Uniunea Europeana.

Are o gama unica, larga de produse alimentare si de ingrijire dentara cu Xylitol.
Vezi mai multe produse
Bohlsener Mühle

Bohlsener Mühle

Cel mai popular brand de biscuiti pe piata germana de retail este Bohlsener Mühle, o firma germana cu o traditie in morarit de peste 700 de ani si de peste 30 de ani cu specializare in procesare. 
Ei folosesc ingrediente din culturi certificate ecologic. 

Toate produsele obtinute sunt de inalta calitate si sunt obtinute prin metode ecologice, realizate prin procese sigure, prietenoase cu mediul. 

Desi pe piata germana gasim mii de feluri de produse de patiserie si biscuiti, o parte din produsele Bohlsener Muhle ocupa topul primelor locuri ca cele mai populare branduri de biscuiti.

Vezi mai multe produse
Boneco - Plaston

Boneco - Plaston

Plaston Group, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de solutii premium de tratare a aerului sub marca BONECO, avand o gama de aparate concepute si dezvoltate in Elvetia.

Valorile lor se bazeaza pe incredere, fiabilitate si respect. Dezvoltarea, fabricarea si distributia de tratare a aerului  a inceput odata cu lansarea primului umidificatorul cu abur, sub brandul BONECO in anul 1971.

Si-au extins gama de produse incluzand si alte sisteme: sisteme hibride (umidificator si purificator de aer), sisteme de purificare a aerului, sisteme de umidificare (spalarea aerului, umidificatoare cu ultrasunete, evaporatoare cu aburi).

In zilele noastre, produsele sunt comercializate si vandute in Europa, Statele Unite si China. Filozofia companiei si noul brand BONECO intruchipeaza experienta lor ca lideri pe piata pentru un "aer sanatos".

 

Vezi mai multe produse
Byodo

Byodo

Produsele bio Byodo reprezinta etalonul pentru calitatea premium a produselor organice. Astfel, compania pune accent pe atingerea celui mai inalt nivel calitativ atunci cand lanseaza un produs.
Veti regasi cele mai delicioase retete in portofoliul lor de produse.

Alegand produsele Byodo, consumatorii primesc produse 100% organice. Mai mult decat atat compania isi asuma in mod voluntar responsabilitatea pentru urmarirea liniilor directoare impuse de standardele necesare productiei de alimente pentru bebelusi (fara micotoxine/pesticide si metale grele).

In acest sens,furnizorii sunt selectionati cu cea mai mare atentie – nu doar din punct de vedere profesional. Ei trebuie sa se plieze si sa se potriveasca profilului Byodo si din punctul de vedere al responsabilitatii pe care o arata fata de umanitate si de mediul inconjurator, dar si din punctul de vedere al pasiunii pe care o resimt fata de produsele pur organice.

Vezi mai multe produse
Caffe Salomoni

Caffe Salomoni

Infiintata in anul 1959, Caffe Salomoni si-a bazat activitatea pe selectia riguroasa a celor mai bune materii prime in vederea realizarii unei calitati superioare, inovatie tehnologica si alegeri etice coerente, care le-au permis sa transforme activitatea artizanala initiala, intr-o afacere industriala.

Cu traditie si experienta de peste 50 de ani, producatorul italian de cafea, Caffe Salomoni se remarca prin calitatea organica a cafelei si metoda de prajire lenta ce are un gust deosebit si nici nu produce acid la stomac. 

In ultimii 20 de ani, atentia a fost indreptata catre sectorul Bio. Proiectul Bio este foarte important, deoarece are ca scop sprijinirea unui tip de productie, care nu face uz de produse chimice si ingrasaminte sintetice.

 
Vezi mai multe produse
Camara de la Munte

Camara de la Munte

In inima frumosilor Munti Apuseni, exista o comoara cunoscuta sub numele de Camara de la Munte, un loc unde se prepara dulceturi si siropuri cu adevarat speciale. Aici, fructele de padure din flora spontana, culese cu grija de la peste 1200 de metri altitudine, isi gasesc drumul spre borcanele de dulceata si sticlele de sirop, pentru a deveni adevarate delicii pentru papilele gustative.
Fie ca sunt afine, zmeura, mure, fructe de soc, catina sau alte fructe minunate sau chiar capsuni din zonele de munte sau coacaze negre, caise si altele din Transilvania, fiecare ingredient este ales cu atentie si dragoste. Dulceturile si siropurile sunt pregatite dupa retete simple si traditionale, respectand autenticitatea si gustul pur al fructelor.
Procesul de productie este complet artizanal, iar fiecare borcan si sticla este umplut cu atentie si dedicare, apoi sterilizat si pregatit pentru a fi savurat. Fiecare produs este o mica bucata de poveste, capturand aroma si gustul autentic al fructelor de munte, ducandu-va inapoi in timp, la vremurile copilariei petrecute la bunici, la tara.
Siropurile din Camara de la Muntea nu sunt doar bauturi racoritoare, ci si ingrediente magice pentru o varietate de preparate culinare, de la prajituri si tarte, pana la creme si sosuri, adaugand o nota speciala de prospetime si aroma fiecarui preparat.
Indiferent daca va bucurati de dulceata pe paine prajita intr-o dimineata linistita sau folositi siropurile pentru a da viata deserturilor si bauturilor preferate, fiecare gust va va aduce bucuria si nostalgia unor vremuri mai simple si mai autentice. La Camara de la Muntea, fiecare gustare devine o experienta senzoriala placuta, iar fiecare borcan si sticla sunt pline de pasiune si traditie. Haideti in magazinul nostru online cu produse bio si naturiste si bucurati-va de aceste delicii, intorcandu-va la gusturile autentice ale naturii!
Vezi mai multe produse

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!