Lavera & Sante

Lavera & Sante

Brandul Lavera produce de peste 25 de ani, produse pentru ingrijirea pielii si cosmetice 100% naturale, la cele mai inalte standarde germane. Foloseste ingrediente pe baza de plante si certificate ecologic ori de cate ori este posibil. In portofoliul Lavera se regasesc peste 300 de produse, fara conservanti sintetici, coloranti sau arome, dezvoltate pentru a fi eficace, dar in acelasi timp delicate pentru pielea sensibila, in conditii de siguranta pentru familie si mediul inconjurator.

Brandul Sante combina natura si frumusetea de 35 de ani si este considerat ca fiind un pionier in materie de frumusete naturala. Produsele sunt fabricate prin observarea unor criterii extinse de calitate. Cei de la Sante aleg materialele prime cu grija, luand in considerare valoarea de conservare in prelucrarea ulterioara si sunt controalele de calitate constiincioase.

Sante se refera la sustenabilitate, cosmetice naturale de calitate si reprezinta principii care au devenit tot mai puternice in decursul anilor.
Vezi mai multe produse
Liebhart's Gesundkost

Liebhart's Gesundkost

Inca din anul 1995, Liebhart's Gesundkost produce ciocolata, dulciuri si produse de patiserie ecologice. Ciocolata de la"Detmolder Schokoladenmanufaktur" se bucura de o reputatie excelenta, chiar dincolo de granitele Germaniei.

Alimente sunt pentru viata. Firma isi desfasoara activitatea intr-un mod etic, fara a pierde din vedere aspectele economice.

Dezvoltarea grupului Liebhart's Gesundkost se bazeaza pe echilibrul dintre economie, ecologie si responsabilitate sociala.
Vezi mai multe produse
Maistic

Maistic

In 2016, cei de la Maistic au reusit sa introduca conceptul 'Plastic Free' in supermarketuri.

Pana astazi, au reusit sa distribuie produse 'Plastic Free' in mai mult de 30 de tari.

Scopul celor de la Maistic este acela de a face posibil consumatorilor sa aleaga, pentru viata lor de zi cu zi, produse sustenabile, compostabile si fara plastic.

Ce inseamna asta, mai exact?

*  ambalajele nu contin plastic;

*  plasticul se regaseste numai sub forma de liant/ adeziv - care se foloseste de ex. la asamblarea unei perii de lemn, acolo unde alte optiuni nu exista. Acolo unde este posibil, liantii/ adezivii folositi sunt biodegradabili si vegan friendly;

*  toate ambalajele sunt obtinute din hartie reciclata. Mai mult, amabalajele, dar si alte materii prime (vascoza, bambusul, lemnul etc.) detin certificare FSC (Forest Stewardship Council);

*  productia se face numai in fabrici care detin certificare pentru respectarea drepturilor omului;

*  toate produsele sunt la preturi accesibile (la nivel de supermarket) - doar asa consumatorii ar putea renunta, in numar considerabil mai mare, la utilizarea materialelor plastice.

Alegi Maistic, alegi responsabil!

Vezi mai multe produse
Manuka Health

Manuka Health

Manuka Health este o companie neobisnuit de specializata care se concentreaza pe valorificarea proprietatilor de vindecare a Mierii de Manuka din Noua Zeelanda. Povestea lor incepe cu un respect profund pentru traditia maora si pentru resursele naturale ale tarii. Fondatorii sai au fost inspirati de această mostenire bogata si de beneficiile uimitoare ale Mierii de Manuka, si si-au dedicat timpul si resursele pentru a impartasi aceste daruri cu restul lumii.
Mierea de Manuka este produsa de albine care polenizeaza arbustii de manuka, nativi din Noua Zeelanda. Ea se remarca prin continutul sau ridicat de substante active, cum ar fi Methylglyoxal (MGO), care confera mierei proprietati antibacteriene si antiinflamatorii deosebite. Manuka Health a fost una dintre primele companii care a recunoscut potentialul acestei mieri deosebite si a dezvoltat metode inovatoare pentru a-i conserva beneficiile.
Mierea de Manuka este o miere monoflorala din nectar de floare de Manuka, un arbore care creste in zone perfect ecologice si nelocuite din Noua Zeelanda. 
Aceasta este o miere raw (raw honey), adica o miere cruda care contine antibiotic natural activ respectiv methylglyoxal si este produsa numai in Noua Zeelanda din arborele de Manuka. 
Cu cat gradul MGO sau UMF este mai mare, cu atat concentratia naturala antibacteriana este mai puternica.  Fiecare borcan este testat pentru concentratie MGO inainte de comercializare si se gaseste in magazine online cu produse bio si naturiste.
Toate produsele din Miere de Manuka de la Manuka Health au certificare dubla MGO si UMF. 
Cu ani de cercetare si dezvoltare, Manuka Health a devenit un lider global in productia si distributia de produse din Miere de Manuka, inclusiv suplimente alimentare, lotiuni si unguente, produse de ingrijire orala si multe altele. Compania pune un accent deosebit pe calitate si autenticitate, asigurandu-se ca toate produsele lor sunt testate riguros si certificate pentru a garanta eficacitatea si puritatea lor.
Povestea Manuka Health nu este doar despre dezvoltarea de produse de inalta calitate, ci si despre angajamentul lor fata de protejarea mediului inconjurator si fata de comunitatile locale din Noua Zeelanda. Ei colaboreaza cu apicultorii locali si sustin programe de conservare a habitatului albinelor pentru a se asigura ca sursele naturale de Miere de Manuka raman durabile pe termen lung.
In concluzie, Manuka Health este mai mult decat o simpla companie de produse apicole; este o poveste despre pasiunea pentru sanatate, natura si comunitate, impachetata in fiecare borcan de Miere de Manuka si in fiecare produs pe care il ofera.

Alege sa iti imbunatatesti sanatatea si bunastarea cu produsele premium Manuka Health, certificate si testate riguros pentru calitate si eficacitate. Indiferent daca iti doresti sa sprijini sistemul imunitar, sa ingrijesti pielea sau sa-ti imbunatatesti igiena orala, Manuka Health are solutii naturale si eficiente pentru toate nevoile.
Fii parte din povestea noastra de pasiune pentru sanatate si natura si incepe o calatorie catre o viata mai sanatoasa si mai plina de vitalitate cu Manuka Health! Alege calitatea, alege autenticul, alege Manuka Health astazi!
Vezi mai multe produse
Melinis

Melinis

Melinis este un brand 100% romanesc.

In atelierele Melinis, se foloseste tehnologie proprie pentru a obtine cele mai bune rezultate atunci cand se imbina fructele si petalele proaspete cu mierea, pastrand intacta materia vegetala atat in ceea ce priveste textura, cat si proprietatile, aroma si culoarea, intr-o compozitie stabila pe termen lung.
Linia de productie din atelier include atat masini de curatat si portionat fructe, omogenizatoare de preparare amestecuri de miere si fructe, cat si utilaje speciale de dozare si ambalare,  masini de control al umiditatii si puritatii aerului.
Tot acest proces include si munca manuala, foarte migaloasa.

Atat fructele naturale cat si petalele de trandafir sunt alese cu grija si sunt pregatite in asa fel incat sa-si pastreze proprietatile naturale.
Ingredientele sunt procesate astfel incat sa-si pastreze gustul desavarsit.
Vezi mai multe produse
Molino Andriani

Molino Andriani

Cu o experienta de zeci de ani in domeniul agroalimentar, Molino Andriani isi indreapta atentia catre producerea alimentelor fara gluten. Astfel, produc alimente fara gluten si amidon folosind materii prime atent selectionate, intr-o fabrica dedicata alimentelor fara gluten. 

Instalatia de fabricare are un sistem cu o tehnologie avansata ce asigura o calitate superioara si o productie flexibila. Astfel, toate etapele de productie sunt atent controlate, pentru a asigura calitatea de procesare a materiilor prime.
Vezi mai multe produse
Morgenland

Morgenland

Cu o experienta de peste 35 de ani in cultivarea si procesarea produselor ecologice, Morgenland este specializata in nuci, produse din cocos si fructe uscate ecologice. 

Au in portofoliu 120 de produse, toate dintr-o singura sursa, evident de cea mai buna calitate. 

Mai mult de jumatate din materiile prime folosite, provin din proiecte agricole proprii, de pe tot mapamondul.
Vezi mai multe produse
Muller's Hausmacher Wurst

Muller's Hausmacher Wurst

Pateurile din carne ecologica de la Muller's Hausmacher Wurst sunt o raritate binevenita, avand in vedere faptul ca produsele traditionale din carne sunt adevarate bombe chimice, daca ne orientam dupa numarul mare de E-uri pe care le contin. 
Vezi mai multe produse
Natur Compagnie

Natur Compagnie

In urma cu mai bine de 15 ani, la targul „BioFach 2000”, marca Natur Compagnie si-a facut aparitia pentru prima data. Scopul lor a fost sa ofere produse ecologice simple si delicioase pentru toata lumea. La acea vreme, sortimentul era format din 20 de articole din categorii de produse supe, sosuri, bulionuri si condimente. Pana in prezent, portofoliul de produse a crescut la peste 90 de articole si include, de asemenea, o varietate de produse convenabile, cum ar fi mancarea gatita pentru ceasca si taitei de wok, care sunt vandute atat intern cat si in afara.

 
Vezi mai multe produse
Natur Green

Natur Green

Cei de la NaturGreen cred in oamenii care au grija de ei insisi, carora le pasa de mediu, care isi dedica timp si care se bucura de viata de zi cu zi dorind sa fie cea mai buna versiune a lor.
Pe scurt, cred in oamenii care vor sa faca parte din ceva mai bun si care stiu ca fiecare actiune, oricat de mica, conteaza si se aduna intotdeauna!
La NaturGreen nu au nicio indoiala ca alimentele organice sunt cea mai bună optiune pentru oameni. Din acest motiv, au grija de alimentatie de mai bine de 25 de ani fara a pierde din vedere conservarea planetei nici macar o secunda. Vor sa aduca oamenii mai aproape de manacare cu toti nutrientii, mirosurile si aromele lor.
Cei de la NaturGreen ofera o dieta pe baza de plante, cu cele mai bune materii prime din agricultura ecologica si cu cea mai inalta garantie de calitate. Rezultatul? Produsele pe care  ei le-ar alege pentru familiile lor.
Cea mai mare parte a gamei lor de produse este organica. Doar un numar mic de produse sunt conventionale, deoarece acestea chiar nu exista in versiunea sa organica.
La NaturGreen se lucreaza in fiecare zi pentru a dezvolta produse ecologice care insotesc
dieta zilnica, fabricate din produse organice de origine vegetala, alese cu mare grija si care prezintă, de asemenea, cateva avantaje nutrițtonale si beneficii pentru sanatatea voastra.
Selecteaza cele mai bune ingrediente in conformitate cu standarde stricte de fabricatie si control, astfel incat produsele lor sa ajunga in magazinele online cu produse bio si naturiste.
Produsele NaturGreen sunt potrivite pentru cei care urmeaza o dieta vegana sau vegetariana. In plus, puteti gasi o gama larga de alimente fara gluten, fara zahar, fara adaos de zahar, fara lactoza si sarace in sare.
Toata gama produselor NaturGreen se realizeaza fara pesticide, fara OMG si fara ingrasaminte chimice. Produsele lor sunt controlate si certificate conform reglementarilor europene privind produsele din agricultura ecologica.
Vezi mai multe produse

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!