Rezulta o pâine de ca. 820 g
Greutate: 0.522
Durata de livrare: 24-48 de ore
INGREDIENTE: faina integrala de ovaz* (fara gluten), faina integrala de orez*, amidon de porumb*, faina de porumb*, amidon de tapioca*, faina integrala de hrisca*, pulbere din aluat de ovaz* (fara gluten), proteine din in*, amidon de cartofi*, sare, tarâte de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: tartrat de potasiu, agent de dospire: bicarbonat de sodiu, condimente* (coriandru*, fenicul*, anason*, chimen*).
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE.
Pentru a prepara pâinea mai aveti nevoie de: 450 ml de apa, 3 linguri (30 ml) de otet***, mixer manual cu carlig pentru aluat, racleta pentru aluat.
***=Adaugarea de otet serveste doar la conservarea pâinii, aceasta ramâne proaspata mai mult timp! Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce pâinea se coace.
MOD DE PREPARARE:
1. Preîncalziti cuptorul la 250°C cu ventilatie sau caldura sus/jos si puneti un vas rezistent umplut cu apa în cuptor. Puneti amestecul de pâine cu apa si otet într-un castron si amestecati totul pentru scurt timp cu un mixer manual cu cârligul pentru aluat pâna se formeaza un aluat neted (max. 1 pâna la 2 minute). Nu framântati aluatul prea mult timp!
2. Acum framântati usor aluatul în bol cu o spatula si lasati-l în bol 15 minute pâna când cuptorul este bine preîncalzit.
3. Acum, fara a framânta, rasturnam cu grija aluatul din vas (folositi spatula daca este necesar) pe o tava de copt tapetata cu hârtie de copt. Nu mai framântati aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Crusta aspra are ca rezultat un aspect rustic dupa coacere.
SFAT: Crestati pâinea la 2-3 cm adâncime (de exemplu, în forma de cruce).
4. Pudrati pâinea crustata cu faina din abundenta si coaceti-o în cuptorul preîncalzit la 250 °C timp de 10 minute si apoi timp de 45 de minute la 220°C cu circulatia aerului sau la 250°C caldura sus/jos timp de 55 de minute.
5. Savurati pâinea cu crusta dupa ce s-a racit pe un gratar.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUCATOR: Biovegan GmbH. Germania.
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00