Premix pentru o pâine cu seminte cu 64% ovaz. Rezulta o pâine de ca. 850 g
Greutate: 0.555
Durata de livrare: 24-48 de ore
INGREDIENTE: 51% fulgi de ovaz (fara gluten), amidon de porumb*, 13,2% faina integrala de ovaz* (fara gluten), faina de porumb*, proteine din in*, sare, pulbere din aluat de ovaz* (fara gluten), tarâte de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: praf de copt, agent de dospire: bicarbonat de sodiu.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
Pentru a prepara pâinea mai aveti nevoie de: 500 ml de apa, 2 liguri (20 ml) de otet***, tava pentru pâine (20 cm sau 25 cm), mixer manual cu cârlig pentru aluat.
Optional: fulgi de ovaz pentru presarare.
MOD DE PREPARARE:
1. Preîncalziti cuptorul la 200°C cu circulatia aerului sau 220°C pentru caldura sus/jos si puneti în cuptor un vas rezistent umplut cu apa. Acum ungeti bine tava de copt.
2. Puneti amestecul de pâine cu apa si otet într-un bol de mixare si framântati totul pentru scurt timp cu un mixer manual cu cârlig pentru aluat pâna se formeaza un aluat neted (max. 1 pâna la 2 minute). Nu framântati aluatul prea mult timp!
3. Acum puneti aluatul în tava unsa si neteziti-l - de exemplu cu o spatula umezita.
4. Lasati aluatul sa se odihneasca 15 minute pâna când cuptorul este preîncalzit.
5. Daca doriti, presarati aluatul cu fulgi de ovaz, puneti tava la cuptor si coaceti pâinea cu ovaz pe raftul din mijloc timp de 60 de minute.
6. Dupa copt, scoatem pâinea din tava si o lasam sa se raceasca pe un gratar.
Sfat: Puteti fi creativi când decorati pâinea cu ovaz. Semintele si sâmburii pentru un pic de crunch în plus sunt, de asemenea, foarte potrivite.
***=Adaugarea de otet serveste doar la conservarea pâinii, aceasta ramâne proaspata mai mult timp! Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce pâinea se coace.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUCATOR: Biovegan GmbH. Germania.
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00