Premix pentru o pâine cu seminte cu 57% seminte si condimente atent selectate.
Greutate: 0.622
Durata de livrare: 24-48 de ore
INGREDIENTE: fulgi de ovaz* (fara gluten), seminte de floarea soarelui*, seminte de in întregi*, seminte de in macinate*, seminte de dovleac*, fulgi de mei*, seminte de chia* (Salvia Hispanica), sare, proteina de floarea soarelui*, tarâte de psyllium*, coriandru*, fenicul*, chimen*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE.
Contine alergeni: [ovaz]
Pentru a prepara pâinea mai aveti nevoie de: 480 ml apa, 6 linguri (60 ml) otet*** (de exemplu, otet de mere), tava pentru pâine (20cm sau 25cm), lingura de lemn.
Optional: sâmburi/seminte pentru presarare.
MOD DE PREPARARE:
1. Preîncalziti cuptorul la 190 °C circulatia aerului sau 210 °C cu caldura sus/jos si ungeti bine tava de copt. Aduceti 480 ml de apa la fiert.
2. Puneti amestecul de pâine într-un castron, turnati peste apa clocotita si apoi otetul si amestecati bine cu o lingura de lemn.
3. Dupa un minut, amestecati bine aluatul din nou.
4. Acum puneti aluatul în tava unsa, apasati-l bine, apoi neteziti-l si lasati aluatul sa creasca în tava de copt timp de 30 de minute.
5. Coaceti pâinea timp de 75 de minute cu aer circular sau 85 de minute cu caldura de sus/de jos în cuptorul preîncalzit.
6. Lasati pâinea sa se raceasca pe un gratar înainte de a o servi.
Sfat: ***=Adaugarea de otet serveste doar la conservarea pâinii, aceasta ramâne proaspata mai mult timp! Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce pâinea se coace.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUCATOR: Biovegan GmbH. Germania.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00
Scrie un review