Dulceturile si siropurile din Camara de la Munte sunt din fructe de padure din flora spontana, culese de la peste 1200 m - afine, zmeura, merisoare, fructe de soc, macese, catina sau cultivate in zona, la munte (capsuni) sau de mici producatori din Transilvania - coacaze negre, caise, etc.
Dulceturile si siropurile sunt preparate dupa retete simple, traditionale, de aceea, seriile de productie sunt mici, dar cu un gust unic si desavarsit.
Toate produsele sunt bunatati traditionale, facute cu multa pasiune, cu fructe si plante din Muntii Apuseni, o zona nepoluata inca si putin atinsa de efectele industrializarii sau modernismului, cu peisaje de poveste si cu resurse naturale ecologice.
La fel de naturale si delicioase precum dulceturile, sunt si siropurile din “Camara de la Munte”.
Acestea sunt folosite atat ca si bauturi racoritoare, cat si ca ingrediente pentru alte bauturi sau deserturi precum prajituri, tarte, checuri, creme, sosuri, iaurturi sau inghetate.
Trebuie sa stiti ca intregul proces de fabricatie este unul artizanal, dulceturile fiind puse cu mare atentie in borcane, apoi sterilizate si asezate la loc de cinste. Grija si pasiunea cu care partenerii “Camara de la Munte” aleg fructele de padure si prepara dulceturile si siropurile fac din acestea produse unicat, cu o aroma exceptionala, de care va indragostiti de la prima degustare. Daca ati copilarit la bunici, la tara, cu siguranta, pentru o clipa, va intoarceti in copilarie. Va dorim ca aceasta experienta senzoriala, culinara sa fie una cat mai placuta!
Newsletter
Nu rata ofertele si promotiile noastre
Social
Urmareste-ne in social media
Suport clienti
PRELUARI COMENZI:
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Sambata si Duminica: Inchis;
PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00