Aceasta râsnita are un design placut, iar transparenta materialului indica clar nivelul de condiment din râsnita.
Capul de ceramica permite folosinta îndelungata si repetitiva a acestei râsnite "re-fill".
Prin strângerea/destrângerea butonului de inox de la partea superioara, se poate regla granulatia dorita.
Poate macina sare sau piper, precum si alte condimente (ex fulgi de ardei iute).
Greutate: 0.39
Durata de livrare: 24-48 de ore
Cristalele de sare naturala din zona Himalaya s-au format în urma cu milioane de ani si se numara printre cele mai pretioase tipuri de sare de piatra. Ea s-a format pe fundul unei uriase mari preistorice care s-a micsorat ca urmare a miscarilor tectonice iar în final a secat. În urma a ramas sarea, care astazi se exploateaza manual, cu cea mai mare grija. Sarea de Himalaya ambalata de Pronat este lipsita de poluarea specifica marilor si oceanelor actuale, precum si de aditivii chimici. De asemenea ea nu este rafiata si nici iodata.
Culoarea frumoasa, rozalie, a acestor cristale de sare este datorata continutului de fier si de mangan. Pe lânga acestea, ea mai contine nenumarate minerale si oligoelemente care confera acestei sari gourmet un gust si un rafinament aparte. În comparatie cu sarea de masa obisnuita, aceasta sare are un gust mult mai delicat si mai placut, fiind una din cele mai valoroase tipuri de sare gourmet.
De asemenea este recomandata de bucatarii din toata lumea, acolo unde se impun noi standarde sau se dau indicii pentru o mâncare delicioasa si sanatoasa.
CONTINE: sare de Himalaya granulatie (3-5mm).
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
ORIGINE: Pakistan
CONTINUT: 100G
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00