Rezulta o Focaccia de ca. 910 g
Greutate: 0.518
Durata de livrare: 24-48 de ore
INGREDIENTE: amidon de porumb*, faina integrala de orez*, amidon de tapioca*, faina alba de orez*, amidon de cartofi*, faina integrala de mei*, faina de porumb*, tarâte de psyllium*, sare, pulbere din aluat de quinoa* (94% produse din faina de quinoa*, produse din faina de orez*), must de struguri concentrat*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE.
Pentru a prepara Focaccia mai aveti nevoie de: 550 ml de apa, 5 linguri (50 ml) de ulei de masline, 1 pliculet de drojdie uscata (7 g), mixer manual cu cârlig pentru aluat.
Optional: rosii uscate taiate în jumatati, sare si ierburi pentru presarare.
MOD DE PREPARARE:
1. Puneti amestecul de Focaccia într-un castron, amestecati-l cu drojdia uscata si apoi adaugati apa si jumatate din ulei. Framântati totul bine cu mixerul manual - mai întâi încet timp de 1 minut si apoi timp de 4 minute la cel mai înalt nivel.
2. Acoperiti cu un prosop umed si lasati aluatul sa creasca într-un loc cald timp de 45 de minute.
3. Preîncalziti cuptorul la 200°C cu vantilati sau 225°C cu caldura de sus/de jos si puneti în cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apa.
4. Se aseaza aluatul pe o tava tapetata cu hârtie de copt si se formeaza cu o spatula un dreptunghi de aproximativ 25 x 30 cm. Lasati aluatul sa se odihneasca din nou timp de 15 minute.
5. Puneti rosiile taiate în jumatati pe aluat, stropiti uleiul ramas peste aluat si presarati cu sare si ierburi.
6. Coaceti focaccia timp de 25 de minute în cuptorul ventilat sau 35 de minute cu caldura de sus/de jos.
7. Lasati Focaccia sa se raceasca pe un gratar înainte de a o savura.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUCATOR: Biovegan GmbH. Germania.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.