Greutate: 0.286
Durata de livrare: 24-48 de ore
Vegan. Fara gluten.
Ingrediente: orez, nuci(3,5%), ceapa, usturoi, seminte de pin (1,5%), busuioc (1,4%), arpagic, piper negru, ulei de floarea soarelui. Poate contine urme de nuci, alune si coji de fructe.
Risotto cu busuioc si nuca
Ingrediente pentru Risotto cu busuioc si nuca
· 280 g (o punga) de risotto cu busuioc si nuca
· Ulei de masline bio extravirgin;
· Ulei bio de busioc macerat la rece;
· Parmezan (pentru cei care nu tin post);
· Piper;
· 1 L supa Gefro (la alegere, in functie de preferinte);
· Vin alb.
NOTA:
Punga de risotto cu busuioc si nuca contine:
· Orez;
· 3,5 % Nuci;
· Ceapa;
· Usturoi;
· 1,5% Seminte de pin;
· 1,4% Busuioc;
· Arpagic;
· Piper negru;
· Ulei de floarea soarelui.
Poate contine urme de nuci, alune si coji de fructe.
Mod de pregatire Risotto cu busuioc si nuca
Caliti amestecul de risotto in 2-3 linguri de ulei de masline bio extravirgin, pana cand devine lucios. Adaugati un strop de vin alb dupa gust si lasati sa fiarba.
Apoi, putin cate putin adauga 1 L de supa Gefro (la alegere, in functie de preferinte) amestecand continuu 20-25 de minute. Orezul trebuie sa fie cremos, dar ,,al dente".
La final, adaugati putin ulei bio de busuioc macerat la rece, parmezan (daca nu tineti post) si putin piper.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Producator: GEFRO KG. Germania.
Continut: 280 g ( 3-4 portii )
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00
Scrie un review