Pastele D'Angelo sunt realizate din cele mai bune ingrediente provenite din agricultura ecologica controlata. Producatorul selecteaza materiile prime conform celor mai stricte criterii, cu accent pe calitatea superioara. Pastele sunt fabricate prin laminare la rece, un proces delicat care pastreaza cât mai bine nutrientii. Ori de câte ori este posibil, se colaboreaza cu parteneri regionali, sprijinind economia locala. Cumparând acest produs, sustineti agricultura ecologica si structurile regionale sustenabile.
Greutate: 0.298
Durata de livrare: 24-48 de ore
Vegan
Fara lactoza
Paste ecologice din gris de grâu dur cu umplutura 40% pe baza de rosii si proteine din mazare.
Ravioli umpluti cu un ragu vegan tip Bolognese pe baza de proteine din mazare - fara soia!
Mod de preparare: Fierbeti pastele în 2,5 litri de apa cu sare (1 lingurita de sare/litru) timp de aproximativ 12-15 minute, pâna devin ,,al dente".
Ingrediente: gris de grâu dur*, apa, proteina texturata din mazare* 5% (concentrat proteic din mazare*, sare), pesmet* (faina de grâu*, drojdie*), fulgi de cartofi*, ulei de floarea-soarelui*, pudra de rosii* 2,2%, linte rosie macinata*, telina*, sare de mare, morcov*, praz*, ceapa*, usturoi*, busuioc*, oregano*, cimbru*, piper*
= din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
Continut pachet: 250 g (rezulta aprox. 420 g pasta gatita).
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: D`Angelo Pasta GmbH, Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00