Produsele de patiserie sunt o categorie variata de alimente care includ o gama larga de produse coapte, de la croissante si placinte pana la briose si prajituri. Fiecare tip de produs de patiserie are ingrediente si tehnici specifice de preparare, dar exista cateva ingrediente comune folosite frecvent cum ar fi:
Faina: Este baza majoritatii produselor de patiserie. Poate fi faina alba, integrala sau speciala pentru patiserie.
Zaharul: Folosit pentru a adauga dulceata si pentru a ajuta la caramelizarea produselor coapte.
Untul: Confera produselor un gust bogat si o textura frageda.
Ouale: Ajuta la legarea ingredientelor si ofera structura si volum.
Drojdia: Utilizata pentru dospirea aluatului in produse precum croissantele sau briosele.
Laptele: Adauga umiditate si imbunatateste textura produselor de patiserie.
Sarea: Intensifica aromele si echilibreaza dulceata.
Aromele si condimentele: Vanilia, scortisoara, coaja de lamaie, nucsoara etc. pentru a adauga diverse arome.
Daca sunteti pasionati de cofetarie, patiserie, atunci puteti comanda din magazine online cu produse bio si naturiste o gama larga de produse care va vor ajuta sa va preparati in bucataria de acasa cele mai delicioase deserturi!
Newsletter
Nu rata ofertele si promotiile noastre
Social
Urmareste-ne in social media
Suport clienti
PRELUARI COMENZI:
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Sambata si Duminica: Inchis;
PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00