Greutate: 5
Durata de livrare: 24-48 de ore
Farfalle bio - fluturasi în stomac
Farfalle, adesea numite ,,paste fluture" în germana, reprezinta o forma tipica de paste italiene. Numele ,,farfalle" provine din cuvântul italian pentru fluture.
Paste ecologice vegane pentru industria HoReCa
Gama Recheis BIO, certificata cu sigiliul AMA-BIO, pune la dispozitie o selectie variata de paste de înalta calitate, obtinute 100% din gris de grâu dur provenit din ferme certificate ecologic.
Ingrediente: gris din grâu dur*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE.
Poate contine urme de ou.
Instructiuni de gatire pentru farfalle ecologice.
Cantitatea de apa: Folositi întotdeauna de 6-10 ori mai multa apa decât cantitatea de paste.
Gatirea pastelor: Pentru a pastra textura al dente, adaugati pastele eco în apa clocotita cu sare si amestecati de câteva ori.
Timp de gatire: Dupa aproximativ 7 minute, farfalle sunt gata de servit.
Pastrarea calda: Daca pastele urmeaza sa fie gatite într-un sos sau reîncalzite înainte de servire, se recomanda reducerea timpului de fierbere cu 1/3, adica la aproximativ 4-5 minute.
Servirea: Dupa gatire, scurgeti pastele bine într-o sita si amestecati cu unt sau ulei înainte de servire. Daca nu se servesc imediat, clatiti farfalle cu apa rece si stropiti cu putin ulei.
Instructiuni de depozitare: A se pastra într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Josef Recheis Eierteigwaren und Walzmuhle GmbH, Austria
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00