Greutate: 20
Unitate De Masura: g
Durata de livrare: 24-48 de ore
zahar pudra*, gelifiant: agar agar (E 406)*, acidfiant: crema de tartru (tartrar de monopotasiu E 336). *provin din agricultura ecologica.
Un plic este suficient pentru ¼ litri de lichid. Ideal pentru ornarea prajiturilor cu fructe sau a torturilor.
Mod de preparare: se amesteca bine continutul plicului cu lichid rece, dupa care se lasa la hidratat (deoparte) pentru putin timp. Se pune pe foc, se fierbe timp de 2 minute, amestecand in continuu. Se lasa la racit timp de 15 minute. Agar agarul gelifiaza doar cand se racesste. (numa de la 40 de grade Celsius). Dupa finalizarea timpului de racire (cca. 60 de minute ) agarul este complet solid. Turnati gelatina din oala, folosind o lingura ( incepand din mijlocul oalei) si uniformizati-o pe prajitura. Atentie ! Fructele acide pot afecta capacitatea de intarire. Se recomanda blansarea acestora pentru inactivarea enzimei. Pentru a evita inmuierea blatului se recomanda sa se presare si intaritor de frisca.
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1574 Kcal: 365 Grasimi: 0g Acizi Grasi Saturati: 0g Glucide: 84g Zaharuri: 82g Proteine: 0g Sare: 0,13g
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00