3:1
Greutate: 0.5
Durata de livrare: 1
Îndulcitor de masa pe baza de xilitol pentru gelificarea tartelor cu fructe.
Utilizati acest produs pentru gemuri, respectiv ajunge pentru 1.5kg fructe.
Ingrediente: îndulcitor: xylitol, gelifiant: pectina, acidifiant: acid citric.
Zaharul de mesteacan gelifiant este perfect pentru tarte cu fructe fara zahar adaugat. Birkengold xilitol - este fabricat exclusiv din mesteacan si fag european. Xilitolul este la fel de bun si are gust ca si zaharul, dar are o varietate de proprietati pozitive. Are cu 40% mai putine calorii în comparatie cu zaharul. De asemenea, ajuta la pastrarea mineralizarii dintilor daca alimentele si bauturile sunt îndulcite cu xilitol în loc de zahar.
Mod de preparare: Se amesteca 1,5 kg de fructe preparate cu 500 g de zahar de mesteacan gelificant într-o cratita. Fierbeti amestecul energic timp de 3 minute, amestecând constant.
Important: Timpul de gatire nu începe pâna când întregul amestec nu fierbe. Turnati fructele fierbinti în borcanele fierte si uscate si sigilati imediat. Cu cât lucrarea este mai curata, cu atât rezultatul este mai durabil. Cel mai bine este sa pastrati borcanele într-un loc racoros si sa le pastrati la frigider dupa deschidere.
Asigurati-va ca utilizati întregul pachet deodata pentru a mentine amestecul optim.
A se consuma de preferita înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 500 g
Producator: Birkengold GmbH. Austria
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00