Greutate: 1.001
Durata de livrare: 1
Fara gluten - fara grâu - fara lactoza* - usor de preparat
Amestecul nostru de faina alba este similar tipul de faina 405, prin urmare, un clasic în fiecare bucatarie. Poate fi folosit universal si este potrivit pentru toate prajiturile, turta dulce si aluatul clasic, pentru mâncarurile dulci si sarate, pentru pâine si prajitura.
Sfat pentru reteta: Chec însiropat de lamâie
Pentru o forma de copt de 25 cm
Ingrediente necesare: 250 g mix de faina alba fara gluten, 1 pliculet praf de copt, 175 g unt nesarat, 200 g zahar, 1 pliculet zahar vanilat, 4 oua, o lamâie.
Mod de preparare: Se amesteca untul moale, zaharul si zaharul vanilat pâna se spumeaza, se adauga treptat oua. Se amesteca faina cu praful de copt si coaja de la o lamâie. La final se adauga sucul de lamâie. Aluatul trebuie sa fie vâscos, adaugati putin lapte, daca este necesar. Ungeti forma de copt si adaugati aluatul. Coaceti în cuptorul preîncalzit la temperatura de 160°C temperatura de sus / jos timp de aprox. 50 min. Dupa racire, decorati cu glazura de lamâie si coaja de lamâie.
Sfat: în loc de lamâie puteti folosi portocala.
Ingrediente: amidon de (cartofi, porumb), faina de porumb, faina de orez, agent de îngrosare: guma de guar.
*=continut rezidual de lactoza <0,1 g / 100 g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferinta înainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Produs în Germania de: Hammermühle GmbH.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00