Greutate: 0.516
Durata de livrare: 1
Fara gluten - fara grâu - fara lactoza* - usor de preparat
Amestecul nostru de faina fara gluten este ideal pentru pizza de toate tipurile si este potrivit si pentru ciabatta, focaccia sau tarte flambee. Puteti prepara si coace aluatul mai gros si aerisit sau subtire si crocant - decideti dupa gustul personal.
Reteta pentru aluat de pizza (pentru 2 tavi):
Puneti deoparte 3 linguri din Mix de faina pentru pizza fara gluten. Amestecati faina ramasa cu 7 g drojdie uscata si adaugati 300 ml de apa si 3 linguri de ulei de masline. Acoperiti aluatul si lasati sa creasca timp de 30 minute. Apoi framântati cu faina ramasa pâna când aluatul nu se mai lipeste. Rulati aluatul cu un sucitor la grosimea dorita si ungeti marginile cu putin ulei. Ungeti aluatul cu sos de rosii si presarati brânza dupa gust, coaceti în cuptorul preîncalzit la temperatura de 200 - 220°C temperatura de sus / jos timp de 20 - 30 minute (în functie de grosimea aluatului).
Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, faina de porumb, faina de orez, zahar, sare, agent de îngrosare: guma de guar.
*=continut rezidual de lactoza <0,1 g / 100 g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferinta înainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Produs în Germania de: Hammermühle GmbH.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00