Greutate: 0.5
Durata de livrare: 1
Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, faina de orez, faina de cartofi, faina de castane, aluat acru uscat fara gluten (faina de orez), zahar, sare, agent de îngrosare: guma de guar, fibre de mere.
Pentru coacere.
*=Continut rezidual de lactoza ? 0,1 g/ 100 g
Nota: Cantitatea de lichid din reteta de baza este pentru o tava cu diametrul de 25 cm. Pentru a coace pâinea fara o tava cu aceste dimensiuni, reduceti cantitatea de apa cu aproximativ 100 ml si pe cea de faina cu 2 linguri. Daca aceste cantitati sunt necesare, le puteti adauga ulterior la aluat. Puneti aluatul la crescut într-un vas pentru gatit.
Reteta de baza pentru pâinea de castane
Cuptor: Amestecati 500 g de mix pentru pâine cu 7 g de drojdie uscata, framântati cu 450 ml apa si 2 lingurite de ulei. Puneti aluatul într-o tava de pâine si lasati-l sa creasca aproximativ 45 min. Ungeti aluatul cu ulei sau faina si taiati-l dupa cum doriti. Preîncalziti cuptorul la 210 C si coaceti la o temperatura mai scazuta timp de circa 50-60 min.
Automat de pâine: 500 g de mix pentru pâine, 5 g de drojdie uscata, 450 g apa, 20 g ulei. Adaugati ingredientele în ordinea precizata de instructiunile de folosire a automatului dumneavoastra de pâine. Recomandam prepararea pâinii folosind un program de baza.
A se pastra într-un loc uscat, ferit de caldura.
A se consuma înainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Hammermühle GmbH
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00