Clasicul pentru decorare creativa.
Greutate: 0.065
Durata de livrare: 24-48 de ore
Vegan
Ingrediente: zahar din trestie*, masa de cacao*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
Briose cu visine - stil Padurea Neagra
Ingrediente: 200 g visine (sau cirese amare), 3 oua, 160 g unt moale, 120 g zahar brut din trestie, 100 g faina, 2 lingurite praf de copt BIOVITA (cu crema de tartar), 60 g amidon alimentar BIOVITA, 25 g cacao
Pentru decor (garnitura): 200 g frisca, 1 plic BIOVITA întaritor pentru frisca, 1 plic zahar vanilat Bourbon BIOVITA, 4 linguri lichior de cirese (Kirschwasser), fulgi de ciocolata BIOVITA
Mod de preparare:
Scurge visinele si pastreaza 12 bucati deoparte pentru decor.
Bate ouale spuma. Adauga untul moale si zaharul brut din trestie si amesteca bine. Încorporeaza faina, praful de copt, amidonul si cacao, amestecând pâna obtii un aluat omogen.
Adauga visinele scurse în aluat si amesteca usor.
Toarna compozitia într-o tava pentru briose unsa usor cu grasime. Coace briosele la 200°C timp de 20-25 de minute.
Lasa-le sa se raceasca, scoate-le din forma si stropeste-le cu putin lichior de cirese.
Bate frisca împreuna cu întaritorul pentru frisca si zaharul vanilat Bourbon pâna devine ferma. Pune frisca într-un pos si orneaza briosele dupa dorinta.
Presara fulgi de ciocolata BIOVITA si asaza câte o visina deasupra fiecarei briose.
Sfat: Presara fulgii de ciocolata chiar înainte de servire, pentru a ramâne crocanti.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Conditii de pastrare: a se pastra într-un loc uscat si racoros.
Producator: BIOVITA NATURKOST GmbH, Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00