- servit cu garnitura de cartofi, orez, paste sau legume, acest ragu din carne de cerb cu sos de ciuperci va face deliciul a 2-4 portii de mâncare.
Greutate: 0.486
Durata de livrare: 24-48 de ore
Ingrediente: apa, carne de cerb* (44%), ceapa (8%), amestec de ciuperci de padure (5%) (Champignons, Turta vacii, Boletul granulat, Râscov, în proportii variabile), amidon de grâu modificat, ulei de rapita, faina de grâu, vin rosu, pasta de rosii, sare de masa iodata (sare de masa, iodat de potasiu), zahar, condimente (contin telina), extracte de condimente, pudra de zer îmbogatit cu proteine, agent de îngrosare: guma de guar, lapte praf degresat, zahar caramelizat, ulei de floarea soarelui, ulei de palmier, lactoza, dextroza, arome (contine ou si telina).
Poate contine urme de: mustar.
*=în cazul carnii din vânat în mod natural, reziduurile de alice nu pot fi excluse, în ciuda verificarilor riguroase.
Mod de preparare: Încalziti continutul într-un vas potrivit în timp ce amestecati, sau acoperiti si încalziti într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde la 600 W, timp de aproximativ 2 pâna la 3 minute.
A se consuma de preferinta înainte de: vezi data inscriptionata pe capacul de jos.
Continut: 400g
Producator: Keunecke Feinkost GmbH, Germania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00