Greutate: 0.338
Durata de livrare: 24-48 de ore
Taiteii Biang Biang sunt taitei traditionali, lati, întinsi manual. Ei reprezinta o parte fascinanta a culturii culinare chineze si au chiar si un caracter propriu în scrierea chineza. Prepararea lor presupune întinderea si taierea repetata a aluatului în fâsii.
În mod traditional, acesti taitei sunt serviti cu un sos aromat din ulei de chili, sos de soia, usturoi si diverse condimente.
Ingrediente: Grâu* (71,8%), apa (25,6%), sare, agent de acidifiere: acid lactic.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura non-UE.
Sugestie de reteta: Taitei Biang Biang cu legume (si tofu / carne)
Ingrediente pentru 2 portii: 300 g taitei Biang Biang (2 pachete), 2 fire pak choi, 2 cepe verzi, 2 catei de usturoi, ulei de chili, 4 linguri sos de soia, 2 linguri otet de orez, (optional) pui, creveti, tofu sau carne de vita
Mod de preparare:
Fierbe taiteii Biang Biang în apa cu sare timp de 2 minute si, dupa 1 minut, adauga frunzele de pak choi. Asaza taiteii în farfurii si pune frunzele de pak choi oparite pe marginea farfuriei.
Presara deasupra usturoiul si ceapa verde tocate marunt, adauga 2 linguri de sos de soia, 1 lingura de otet de orez si, dupa gust, ulei de chili. Se pot servi alaturi de peste, carne sau tofu prajite.
Voila... Bucura-te... JUST TASTE!
Timp de preparare la microunde: 2 minute (900W).
Greutate neta: 2 pachete x 150 g / 300 g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: JUST TASTE GmbH, Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00