Taiteii chinezesti sunt o forma populara de paste in bucataria chineza.
Puteti plati prin card (online), in rate, cu cardul direct la curier, ramburs sau prin OPGreutate: 0.227
Durata de livrare: 1
Ingrediente: faina de grau, uleiuri vegetale 37% (palmier, cocos, porumb in proportii variate), sare, colorant: E160a.
Poate contine urme de soia.
Mod de preparare: fierbeti taiteii timp de 2-3 minute intr-un 1 litru de apa fierbinte.
Reteta noastra: Pancit Canton
Ingrediente: 150 g creveti, 150 g carne de porc, 200 g carne de pui 1 ceapa, 1/4 ceasca ulei,2 ciuperci chinezesti, 1 ceasca supa de pui, sare, piper, ghimbir feliat,1 conopida desfacuta buchetele, 1 morcov feliat,1 telina feliata, ulei de susan, 1/4 varza 1 pachet taitei chinezesti.
Preparare: Spalati si curatati crevetii. Taiati carnea cuburi. Caliti ceapa în ulei încins, adaugati crevetii si prajiti pâna dispare mirosul de peste. Adaugati carnea si ciupercile, supa de carne, sare si piper. Când este facuta carnea adaugati un pic de amidon dizolvat în apa. Adaugati legumele si gatiti pâna este gata. Adaugati ulei de susan. Fierbeti taiteii conform instructiunilor, scurgeti-i de apa si clatiti cu apa rece. Serviti sosul peste paste, garnisit cu jumari de oua sau fasii de sunca.
Ei au diferite dimensiuni si grosimi.Modul de preparare este versatil: se pot gati intr-o varietate de moduri, inclusiv fierti, prajiti sau inabusiti. Sunt folositi in multe feluri de mancare chinezeasca, cum ar fi lo mein, chow mein sau supa de taitei.
A se pastra la loc uscat. Origine: Filipine
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00