Greutate: 5
Durata de livrare: 24-48 de ore
Ingrediente: pudra proteica din mazare izolata*, proteina texturata din mazare* si bob* (concentrat de proteine din mazare*, concentrat proteic din bob*, sare), faina de naut*, seminte de chia*, seminte de in*, fulgi de drojdie inactiva* (drojdie*, faina de grâu*, sare de mare), pudra de sfecla rosie*, sare de mare fina*, usturoi*, ceapa*, fulgi de rosii*, boia afumata*, chimen*, patrunjel frunze uscate*, coriandru*, miso* pudra (sare de mare, maltodextrina*, pulbere de miso* (17%) (soia*, orez integral*, sare, A.oryzae), morcovi*, ceapa*, coriandru*, condimente* (ghimbir*, usturoi*, nucsoara*, piper*), patrunjel*, ulei de floarea soarelui*, piper negru*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
Ambalat într-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin.
Ingrediente necesare pentru preparare (pentru ~4 burgeri): 100 g mix uscat
150-180 ml apa fierbinte (sau supa calda) optional: 1 lingurita ulei vegetal (pentru textura mai suculenta).
Instructiuni de preparare: Hidratare: Pune cantitatea dorita de mix într-un bol.
Adauga treptat apa fierbinte (aprox. 1,5-1,8 parti apa la 1 parte mix uscat) si amesteca bine cu o lingura sau spatula pâna se formeaza o compozitie omogena.
Rehidratare completa: Acopera bolul si lasa amestecul sa se odihneasca 10-15 minute, pentru ca proteinele vegetale, semintele de in si chia sa absoarba lichidul si sa se formeze o textura legata.
Modelare: Dupa hidratare, compozitia devine maleabila. Modeleaza burgeri (de aprox. 100-120 g fiecare) sau chiftele mai mici, dupa preferinta.
Daca vrei o textura mai densa, poti adauga o lingura de faina de naut sau pesmet.
Gatire:
În tigaie: prajeste usor în putin ulei (sau fara ulei, într-o tigaie antiaderenta) câte 3-4 minute pe fiecare parte, pâna devin rumeni si fermi.
La cuptor: coace la 180°C timp de 15-20 minute, întorcând o data la jumatate.
Pe grill: unge usor cu ulei si gateste 2-3 minute pe fiecare parte.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data imscriptionata pe ambalaj.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00