Greutate: 0.507
Durata de livrare: 1
Pentru 1,5Kg de fructe sau 1,2L de lichid.
Ingrediente: zahar brut din trestie*, gelifiant: pectina.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Mod de preparare cu fructe:
1. Puneti portii mici în congelator pentru testul de gelificare.
2. Se spala fructele, se scurg, se taie în bucati mici.
3. Amestecati continutul pungii cu fructe, acid citric sau suc într-o cratita.
4. Se amesteca totul si se lasa sa fiarba amestecând din când în când.
5. Dupa fierbere, puneti o lingura din preparatul de fructe fierbinte pe o farfurie rece si lasati sa se raceasca. Daca masa nu este suficient de ferma, lasati-o sa fiarba putin mai mult. Repetati testul de gelifiere.
6. Se toarna continutul rezultat în borcane curate, se închide bine si se asaza pe capac timp de 5 minute.
Mod de preparare jeleu din suc:
Mai întâi se adauga 1,2 l suc în cratita si se încalzeste, apoi se adauga 500 g Biovegan zahar gelifiant 3:1 si acid citric. Efectuati pasii 1, 4 pâna la 6.
Sfaturi utile:
1. Cu cât fierbeti mai mult compozitia, se realizeaza o consistenta mai ferma a produsului finit.
2. Pregatiti nu mai mult de 1,5 kg de fructe cu 1 pachet de zahar gelifiant Biovegan 3:1 pentru fiecare proces de gatit!
3. Selectati marimea cratitei, astfel încât fructele sa umple vasul doar pâna la jumatatea.
1 pachet = 1 proces de gatit.
Fructe cu continut scazut de pectina
(Adaugati un mar macinat pentru urmatoarele fructe): mango, piersici, cirese, capsuni, fructe de soc.
Fructe cu continut ridicat de pectina:
Gutui, mere, portocale, merisoare, coacaze.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 500g
Producator: Biovegan GmbH. Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00