Greutate: 0.259
Durata de livrare: 24-48 de ore
Pudra de cacao aromata, usor degresata, ideala pentru ciocolata calda, prajituri sau deserturi.
Ciocolata calda, prajitura delicioasa sau accentul fin din cafeaua ta: GEPA Cacao pur Africa este o cacao foarte aromata, versatila, ale carei boabe sunt coapte la perfectiune sub soarele african.
Pentru ciocolata calda, amestecati 1-2 lingurite de cacao cu putina apa rece într-o cratita. Adaugati 150 ml lapte, indulciti dupa gust si aduceti la fiert în timp ce amestecati.
Ingrediente: pulbere de cacao° degresata (98%), regulator de aciditate: carbonat de potasiu.
Continut de unt de cacao 20-22%.
°=din comert echitabil, de la partenerii comerciali KONAFCOOP/Camerun.
Cota de comert echitabil: 98%.
Controlat independent conform criteriilor internationale de comert echitabil.
Reteta: Brownies cu caju
Pentru o caserola patrata sau jumatate de tava de copt:
200 g unt, 160 g zahar integral din trestie Mascobado, 4 oua, 200 g faina, 1/2 ligurite praf de copt, 3 linguri de cacao Gepa pur Africa, 200 g de nuci caju maruntite.
Preîncalziti cuptorul la 185°C. Se amesteca praful de copt si 2 linguri de cacao. Topiti untul într-o cratita pâna devine auriu, luati de pe foc si adaugati zaharul. Bateti ouale si adaugati în amestec. Apoi adaugati cu grija amestecul de nuci tocate si faina. Puneti într-o tava unsa cu uns si coaceti la cuptor pentru 25 de minute. Dupa ce s-a racit, se taie patrate si se serveste presarate cu cacaoa ramasa.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 250 g
Producator: GEPA - The Fair Trade Company. Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00