Greutate: 1.001
Durata de livrare: 1
În Uganda, boabele de cafea au fost uscate la soare si prajite la foc deschis de generatii. Prajrea la foc mic un timp mai indelungat scoate în evidenta toate nuantele de gust. În timp ce Arabica da o aroma fructata si putina aciditatea, Robusta îi confera un gust fin picant.
Câstigator al testului la ÖKO-TEST ?
Ideal pentru aparatele de cafea complet automate ?
Aceasta cafea este prajita neutru din punct de vedere climatic ?
Micii fermieri din ACPCU (Uniunea Cooperativa a Producatorilor de Cafea Ankole) recolteaza Canephora (Robusta) de o deosebit de înalta calitate în districtul Bushenyi, din Uganda, Africa. Multe femei fac parte din Cooperativa si îsi cultiva propriile gradini cu cafea si contribuie la succesul cooperativei. Bucuranduse de un comert echiatbil au crescut nu doar cantitatile recoltate, ci si calitatea cafelei lor prin cultivare ecologica. Pe lânga comertul echitabil si cafeau ecologica, acestia primesc o bonificatie de calitate de la GEPA. În acest fel, investitiile în viitor si educatia copiilor lor devin posibile.
Espresso-ul "Ankole" face parte din gama "Taste Fair Africa". Accentul aici a fost pus în mod deliberat pe continentul divers si pe valorile comertului echitabil si agriculturii ecologice.
Ingrediente: amestec de cafea boabe Arabica°* - Robusta°*.
°=din comert echitabil, cota de comert echitabil a ingredientelor în total: 100%
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura non-UE.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: GEPA - The Fair Trade Company
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00