Foile de dafin sunt frunzele plantei Laurus nobilis, care sunt adesea utilizate pentru a aromatiza diferite feluri de mâncare.
Foile de dafin sunt cunoscute pentru a avea un gust aromat si distinctiv si sunt adesea folosite în bucataria mediteraneana pentru a adauga un gust subtil la supe, tocanite, orez si alte feluri de mâncare. De asemenea, ele sunt utilizate în mod traditional în multe retete de muraturi si sosuri.
Pe lânga utilizarea sa culinara, foile de dafin au fost utilizate si în medicina traditionala pentru proprietatile lor antioxidante, antiseptice si antiinflamatorii. Ele au fost folosite pentru a trata o gama larga de afectiuni, inclusiv dureri de cap, probleme digestive si infectii respiratorii.
Greutate: 0.011
Durata de livrare: 24-48 de ore
Frunzele tari, ovale sunt placut aromate si se folosesc în bucatarie.
Dafinul este una dintre cele mai vechi plante aromatice din lume. Foarte versatil în bucatarie, el este în acelasi timp asociat cu nobletea; în antichitate era semnul regilor, iar campionii la sporturile antice primeau lauri din foi de dafin.
Ingrediente: frunze de dafin.
Conditii de pastrare: depozitati la loc uscat si racoros, ferit de lumina si caldura.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Tara de origine: non-UE (Turcia).
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00