Greutate: 0.205
Durata de livrare: 24-48 de ore
INGREDIENTE: nuca de cocos*
*=din culturi certificate ecologic.
Ambalat într-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin.
Se pot folosi:
- la obtinerea laptelui de cocos - se hidrateaza si apoi se dau prin blender.
- la ornarea prajiturilor si a înghetatei.
- toping la prajituri - împreuna cu miere sau alt îndulcitor si putina apa.
- prajituri/creme.
- în amestecul de cereale si fructe pentru iaurtul/laptele de dimineata.
- Consumati ca atare la gustare, alaturi de nuci si seminte
- presarati într-o salata de fructe tropicale cu banane, mango, papaya si portocale.
Bomboane cu cocos (fara gluten).
Pentru ca multa lume asociaza gustul de cocos cu cel al deserturilor nu puteam sari peste retetele dulci. Aceste bomboane sunt usor de facut în casa si sunt un desert care le va placea si celor cu intoleranta la gluten, cu alergii la nuci si alune sau fanilor dietei vegane.
Ingrediente (pentru 12 bucati):
· 130g fulgi de cocos · 2 lingurite ulei de cocos încalzit
· 3 linguri sirop de artar · 2 linguri lapte de cocos
· 1/2 lingurita extract de vanilie · 1/2 lingurita scortisoara
· un praf de sare de mare.
Puneti 75g din fulgii de cocos împreuna cu uleiul într-un robot de bucatarie. Mixati la viteza mare pâna când obtineti o pasta (nu trebuie sa fie la fel de cremoasa ca untul).
Adaugati siropul de artar, laptele de cocos, vanilia, scortisoara, un praf de sare si amestecati bine pâna când totul se omogenizeaza. Adaugati 40g din fulgii de cocos si amestecati pâna se combina.
Formati din aceasta pasta 12 bilute mici si rulati prin fulgii de cocos ramasi. Tineti-le la frigider cel putin o ora înainte de servire.
A se consuma de preferinta înainte de: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
CONTINUT: 200 g
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
ORIGINE: Sri Lanka
DISTRIBUITOR: S.C.PRONAT S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00