Clasicul pentru decorare creativa. O pata de culoare vesela si decorativa pentru multe ocazii.
Greutate: 0.065
Durata de livrare: 24-48 de ore
Vegan
Ingrediente: zahar din trestie*, amidon de grâu*, grasime de palmier*, sirop de glucoza*, pulbere de spanac*, curcuma*, pulbere de sfecla rosie*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
Reteta: Briose cu migdale si mousse de vanilie
Ingrediente: 50 g migdale prajite si macinate, 50 g unt, 140 g zahar din trestie, 1 pliculet de zahar vanilat, 2 oua, 200 g faina, 1 lingura de praf de copt, 1/2 lingura sare de mare, 150 ml lapte.
Crema: 1 pliculet mousse de vanilie, 75 ml de apa calduta, 150 ml de lapte rece, 200 g frisca lichida, ornamente colorate pentru prajituri.
Mod de preparare: Pregatiti mousse-ul de vanilie conform instructiunilor de pe ambalaj si lasati-l la racit aproximativ 3 ore.
Amestecati bine untul, zaharul brun si zaharul vanilat cu un mixer manual.
Adaugati ouale pe rând. Adaugati migdalele si sarea.
Cerneti împreuna faina si praful de copt.
Adaugati treptat amestecul de faina si laptele în amestecul de unt si ou, amestecând usor, pâna obtineti un aluat omogen, si turnati-l în formele de briose.
Coaceti în cuptor aproximativ 25-30 de minute (180°C) pâna devin aurii.
Puneti mousse-ul ferm într-un pos de patiserie si decorati briosele racite, presarând deasupra bombonele colorate.
Sfat: Presarati bombonelele colorate abia înainte de servire.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Conditii de pastrare: a se pastra într-un loc uscat si racoros.
Producator: BIOVITA NATURKOST GmbH, Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00