Mozzarella este o brânza italiana originara din regiunea Campania din sudul Italiei. Este una dintre cele mai populare si apreciate brânzeturi din lume, datorita gustului sau delicat si texturii sale moi si cremoase.
Mozzarella este o brânza proaspata, neafisata, fabricata din lapte de vaca, bivolita sau oaie. Laptele este încalzit si se adauga coagulantul pentru a solidifica proteina din lapte si a forma casul. Casul este apoi taiat în bucati mici si se adauga apa sarata fierbinte pentru a-l topi si a-l transforma într-o pasta moale si masticabila.
Mozzarella este adesea folosita în bucataria italiana în feluri de mâncare, cum ar fi pizza, insalata caprese si în multe alte preparate. Brânza este, de asemenea, adaugata la sandwich-uri si antreuri si este folosita în bucataria internationala într-o varietate de feluri de mâncare.
Greutate: 0.25
Durata de livrare: 24-48 de ore
Mozzarella din lapte pasteurizat, fara lactoza.
Ingrediente: lapte**, sare, lactaza, acidifiant: acid lactic, cheag microbian.
Continut de lactoza <0,1%.
**= din culturi certificate ecologic. Agricultura UE (Elvetia).
Ambalat în atmosfera protectoare.
Conditii de pastrare: a se pastra la temperaturi de +3 - +8°C.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Continut net: 235 g / Continut scurs: 100 g
Producator: Zuger Frishkase AG.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00