Greutate: 0.5
Durata de livrare: 1
Ovazul este o cereala cunoscuta si folosita înca din antichitate, fiind apreciata în zilele noastre în special pentru valoarea sa energetica. Contine multe proteine putine glucide si are un continut foarte redus de grasimi.
Faina este obtinuta prin macinarea si cernerea ovazului pentru eliminarea substantelor straine si a impuritatilor. Ovazul folosit ca materie prima este atent selectionat si controlat dupa criterii bine definite: umiditate, greutate specifica, continut de impuritati, temperatura si miros, etc.
Faina de ovaz poate fi folosita în produse de panificatie alaturi de faina de grâu, pentru biscuiti sau alte produse de patiserie. Din fulgii de ovaz se obtine terci, un preparat specific bucatariei anglo-saxone.
Origine: UE
Valori nutritionale medii (%) per 100 g:
Valoare energetica: 402 Kcal/ 1695 KJ
Proteine: 13,8 %
Carbohidrati: 67,9 %
-din care zahar: 0,60 %
Grasimi, din care: 7,20 %
-acizi grasi saturati: 1,40 %
Fibre: 5,00 %
Sodiu: <0,10 %
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
A se pastra la loc racoros si uscat, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00