Greutate: 0.559
Durata de livrare: 24-48 de ore
Ingrediente:
Amestec pentru copt: faina de orez*, zahar brut din trestie*, amidon de porumb*, faina de porumb*, faina de lupin dulce*, 1,3% pudra din suc de lamâie*, 0,4% coaja de lamâie*, 0,1% ulei de lamâie*, sare, agent de crestere: bicarbonat de sodiu; agent de îngrosare: guma de roscove*; acidifiant: tartrat de potasiu¹; emulgator: lecitina* (din floarea-soarelui*).
Glazura cu lamâie: zahar pudra*, 0,1% ulei de lamâie*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
¹=tartrat de potasiu.
Poate contine urme de soia, lupin si nuci cu coaja lemnoasa (caju, migdale, nuca).
,,Prajitura cu lamâie pregatita de noi" contine urmatoarele valori nutritionale**:
Valori nutritionale | per 100 g | per portie (50 g) |
Valoare energetica | 1425 kJ / 339 kCal | 713 kJ / 169 kCal |
Grasimi, din care | 11 g | 5,3 g |
acizi grasi saturati | 5,1 g | 2,6 g |
Carbohidrati, din care | 57 g | 29 g |
zaharuri | 30 g | 15 g |
Fibre | 1,2 g | 0,6 g |
Proteine | 2,3 g | 1,2 g |
Sare | 0,46 g | 0,23 g |
Un pachet contine aproximativ 16 portii a câte 50 de grame fiecare.
**=calculat cu margarina si bautura de soia.
Pentru a pregati prajitura cu lamâie, vei avea nevoie de urmatoarele:
- 300 ml bautura de soia
- 100 g margarina moale
- 1 lingura (15 ml) apa sau suc de lamâie pentru glazura
- Forma de chec (20-25 cm)
- Mixer manual cu tel
Mod de preparare:
1. Încalzeste cuptorul la 180°C cu ventilatie sau sus/jos si unge bine forma de copt.
2. Adauga amestecul de copt, bautura de soia si margarina într-un castron de amestecat si amesteca-le cu un mixer manual dotat cu tel, pentru scurt timp, la o viteza mica.
3. Apoi, amesteca la viteza maxima pâna obtii un aluat uniform (aproximativ 2 minute). Toarna aluatul în forma de chec si netezeste-l usor.
4. Coace prajitura cu lamâie pe raftul inferior al cuptorului, pentru aproximativ 50 de minute la 180°C cu ventilatie sau aproximativ 60 de minute la 180°C cu sus/jos. La sfârsitul timpului de coacere, verifica printr-un test de coacere cu o scobitoare în mijlocul prajiturii. Daca scobitoarea iese curata, este gata. Daca se lipseste înca aluat, mai lasa la copt pentru aproximativ 5 minute si testeaza din nou.
5. Lasa prajitura sa stea în forma pe un gratar timp de 15 minute, apoi scoate-o cu grija din forma. Amesteca ingredientele pentru glazura cu lamâie cu 1 lingura de apa sau suc de lamâie si întinde-o pe prajitura calda. Lasa prajitura sa se raceasca complet pe un gratar.
Nota: Poti pregati prajitura cu lamâie si folosind alte tipuri de bauturi vegetale. Te rugam sa tii cont ca, consistenta poate varia în functie de tipul de bautura vegetala folosit. Recomandam pentru preparare bautura de soia.
Conditii de pastrare: a se pastra într-un loc uscat si ferit de caldura.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 500 g
Producator: BIOVEGAN GmbH, Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00