Greutate: 0.504
Durata de livrare: 24-48 de ore
Ingrediente:
Amestec de faina: amidon de porumb*, faina de orez*, faina integrala de orez*, zahar brut*, amidon de tapioca*, faina integrala de hrisca*, proteina de in*, sare, tarâte de psyllium*, agent de îngrosare: xantan, emulgator: lecitina* (de floarea-soarelui*).
Amestec zahar-scortisoara: Zahar brut*, 8,0% scortisoara*¹.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
¹=scortisoara Ceylon.
Poate contine urme de mustar, soia, lupina, telina, susan si fructe cu coaja lemnoasa.
,,Rulourile cu scortisoara pregatite de noi" contin urmatoarele valori nutritionale**:
Valori nutritionale | per 100 g | per portie (50 g) |
Valoare energetica | 1336 kJ / 318 kCal | 668 kJ / 159 kCal |
Grasimi, din care | 10,8 g | 5,4 g |
acizi grasi saturati | 5,2 g | 2,6 g |
Carbohidrati, din care | 51 g | 26 g |
zaharuri | 13 g | 6,6 g |
Fibre | 2,5 g | 1,2 g |
Proteine | 2,6 g | 1,3 g |
Sare | 0,86 g | 0,43 g |
Un pachet contine aproximativ 14 portii a câte 50 de grame fiecare.
**=calculat cu margarina, drojdie BIOVEGAN Meister si apa.
Mod de preparare:
Pentru a pregati rulourile cu scortisoara, veti avea nevoie de urmatoarele:
- 90 g unt moale sau margarina vegana
- 7 g drojdie Biovegan Meister
- 250 ml apa calduta
- Mixer manual cu accesoriu pentru framântat
1. Adauga amestecul de faina si drojdie într-un castron si amesteca totul. Adauga acum 50 g margarina moale si apa si framânta totul timp de aproximativ 3 minute cu un mixer manual dotat cu accesoriu pentru framântat. Lasa aluatul sa se odihneasca timp de 30 de minute, acoperit cu un prosop de bucatarie umed, într-un loc cald.
2. Întinde aluatul într-un dreptunghi (aproximativ 30 x 40 cm). Poti folosi putina faina fara gluten pentru a ajuta la întinderea lui. Acopera acum aluatul cu cei 40 g ramasi de margarina moale, lasând o margine de aproximativ 3 cm, pe care o vei umezi cu apa înainte de a-l rula. Presara uniform amestecul de zahar si scortisoara peste margarina si apoi ruleaza cu grija aluatul, începând de la latura lunga, formând o rola.
3. Taie aceasta rola în felii cu grosimea de aproximativ 2 pâna la 3 cm si asaza rulourile cu scortisoara pe o tava de copt acoperita cu hârtie de copt. Lasa rulourile cu scortisoara sa se odihneasca timp de 30 de minute. Între timp, încalzeste cuptorul la 180°C cu ventilatie sau la 200°C cu sus/jos, si aseaza un vas cu apa în cuptor.
4. Coace rulourile cu scortisoara timp de aproximativ 13 minute.
Sfat:
Rulourile sunt delicioase când sunt calde. De asemenea, le poti umple cu budinca si stafide, nuci macinate, pasta de nuci, sau ciocolata si bucati de banane. Sau le poti acoperi cu un strat de glazura.
Conditii de pastrare: a se pastra într-un loc uscat si ferit de caldura.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 450 g (406 g amestec de faina, 44 g amestec de zahar-scortisoara).
Producator: BIOVEGAN GmbH, Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00