Greutate: 1.001
Durata de livrare: 24-48 de ore
Mix de faina rustica fara gluten, 1kg Hammer Muhle
Fara gluten - fara grâu - fara lactoza* - usor de preparat
Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, faina de castane, aluat uscat fara gluten (faina de orez), agent de îngrosare: guma de guar.
Reteta pentru aluat cu brânza slaba:
Ingrediente: 250 g amestec de faina, 150 g brânza slaba (quark sau iaurt grecesc), 6 linguri lapte, 6 linguri ulei, 1 ou, 1 lingurita sare, 1 lingurita praf de copt.
Amestecul lichid: Într-un bol mare, combinati brânza, laptele, uleiul, oul si sarea. Amestecati bine pâna devine omogen.
Pregatirea fainii: Puneti deoparte 2 linguri din amestecul de faina.
În restul amestecului de faina, adaugati praful de copt si omogenizati.
Combinarea ingredientelor:
Adaugati treptat amestecul de faina în compozitia de brânza, câte o lingura odata, si framântati pâna obtineti un aluat moale.
Odihna aluatului: Acoperiti aluatul si lasati-l la frigider timp de 30 de minute.
Modelarea aluatului: Framântati aluatul pe suprafata de lucru folosind faina pusa deoparte. Modelati si folositi aluatul conform preferintelor (pentru tarte, placinte sau pâinici).
Sugestii: Aluatul este usor de manevrat si poate fi folosit pentru preparate dulci sau sarate. Coaceti în cuptorul preîncalzit la 180°C, timpul variind în functie de grosimea preparatului.
*=continut rezidual de lactoza <0,1 g / 100 g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Produs în Germania de: Hammermühle GmbH.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00