Greutate: 0.3
Durata de livrare: 24-48 de ore
Orzo, cunoscut si sub denumirea de risoni, este o pasta mica în forma de boabe de orez, dar de fapt este facuta din grâu dur. Numele "orzo" înseamna "orz" în limba italiana, datorita asemanarii sale cu bobul de orz. Orzo este folosit adesea în bucataria italiana si mediteraneana si poate fi gasit într-o varietate de preparate culinare. Textura sa asemanatoare cu cea a orezului si dimensiunea sa mica îl fac potrivit pentru a fi folosit în supe, salate, pilafuri si feluri principale. Orzo poate fi preparat la fel ca orice alta pasta, fiind fiert în apa cu sare pâna când devine al dente. Dupa ce este gatit, poate fi utilizat în diverse retete, fie ca un ingredient principal, fie ca un înlocuitor al orezului în diferite preparate.
Orzo este versatil si se potriveste bine cu o varietate de arome si ingrediente, cum ar fi legumele, carnea, fructele de mare, ierburile aromatice si brânzeturile. De asemenea, poate fi utilizat în deserturi, precum budinci sau budinci de orez dulce.
Ingrediente: faina din grâu dur*, apa.
*=din culturi certificate ecologic.
Ambalat într-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin.
Conditii de pastrare: a se pastra la loc uscat, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.
Origine: Italia
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Distribuitor: S.C.Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00