Greutate: 5
Durata de livrare: 24-48 de ore
Penne ECO - clasicul italian al pastelor
Din când în când, ne place sa adaugam putin farmec italian în meniu - iar gustul chiar reflecta acest lucru. Forma pastelor penne aminteste de un cilindru taiat oblic. Denumirea provine din italianul penna si are legatura cu cuvântul englezesc pen (pana/stilou), deoarece capetele taiate oblic seamana cu vârful unei pene de scris.
Pennele ecologice Recheis au o suprafata striata, care permite sosurilor de orice fel sa adere si mai bine. Astfel, niciun strop de sos delicios nu ramâne pe farfurie.
Paste ecologice vegane pentru industria HoReCa
Gama Recheis BIO, certificata cu sigiliul AMA-BIO, ofera o selectie variata de paste de înalta calitate, obtinute 100% din gris de grâu dur provenit din ferme certificate ecologic.
Ingrediente: gris din grâu dur*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE.
Poate contine urme de ou.
Instructiuni de preparare pentru penne rigate ecologice.
Cantitate de apa: folositi întotdeauna de cel putin 6-10 ori cantitatea de paste.
Pentru a pastra consistenta ,,al dente", adaugati pastele doar în apa clocotita cu sare si amestecati de câteva ori. Dupa aproximativ 6 minute, pennele sunt gata de servire.
Mentinere calda: Daca pastele urmeaza sa fie gatite într-un sos sau reîncalzite înainte de servire, se recomanda reducerea timpului de fierbere cu 1/3, adica la aproximativ 4 minute.
Servire: Dupa fierbere, scurgeti bine pastele într-o strecuratoare si, înainte de servire, amestecati-le cu unt sau ulei. Daca nu sunt servite imediat, clatiti pennele cu apa rece si stropiti-le cu putin ulei.
Recomandare: Pentru ca pastele ecologice sa îsi dezvolte pe deplin aroma, se recomanda fierberea lor într-o oala mare, cu suficienta apa.
Instructiuni de depozitare: A se pastra într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Josef Recheis Eierteigwaren und Walzmuhle GmbH, Austria
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00