Greutate: 5
Durata de livrare: 24-48 de ore
Ingrediente: gris din grâu dur, oua (10%) - 2 oua de gaina crescute la sol din Austria.
Alergeni: A - Cereale care contin gluten. C - Oua
Instructiuni de preparare:Se adauga pastele în apa clocotita, sarata (de 6 pâna la 10 ori cantitatea pastelor) si se amesteca frecvent. Apa trebuie sa fie sarata abia cu putin timp înainte de a începe sa fiarba. Se recomanda 10 g de sare la 1 litru de apa.
Timp de fierbere:Va rugam sa respectati timpul de fierbere specific fiecarui tip de paste, indicat în câmpul informativ. Pastele au cel mai bun gust atunci când sunt usor ferme (,,al dente").Daca pastele urmeaza sa fie mentinute calde sau reîncalzite ulterior, este recomandat sa le fierbeti cu aproximativ o treime mai putin, deoarece vor continua sa se gateasca si dupa scurgere.
Servire:Dupa fierbere, scurgeti bine pastele într-o strecuratoare si, optional, amestecati-le cu putin ulei sau unt înainte de servire.Daca nu sunt servite imediat, clatiti-le cu apa rece si stropiti-le cu putin ulei pentru a preveni lipirea.
Bine de stiut:Ouale continute în pastele Recheis asigura o stabilitate excelenta la fierbere si ofera pastelor o culoare galben-aurie apetisanta. Reîncalzirea pastelor:Pastele fierte mai putin pot fi reîncalzite fie prin oparire scurta cu apa clocotita într-o strecuratoare, fie prin fierbere timp de 1-2 minute în apa sarata, clocotita. Dupa aceea, se scurg bine si se pot amesteca optional cu unt sau ulei.
Pot fi reîncalzite si în cuptorul cu aburi (combi-steamer).
Timp de fierbere: aprox. 6 min
Instructiuni de depozitare: A se pastra într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Josef Recheis Eierteigwaren und Walzmuhle GmbH, Austria
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00