Uleiul de busuioc bio este un ingredient minunat si aromat care poate fi folosit într-o varietate de moduri în bucatarie. Iata câteva sugestii pentru servire sau folosire:
Dressing pentru salate
Pâine prajita cu ulei de busuioc
Condiment pentru paste sau pizza
Marinada pentru carne sau peste
Condiment pentru legume la gratar
Dip pentru pâine
Greutate: 0.24
Durata de livrare: 24-48 de ore
Frunzele parfumate de busuioc toscan 100% sunt recoltate manual si prelucrate în scurt timp dupa recoltare.
Busuiocul LaSelva în ulei de masline bio ofera o nota suplimentara preparatelor tale: este o aroma perfecta pentru sosuri, legume si carne.
Ingrediente: busuioc* 70%, ulei de masline extravirgin* 25%, sare de mare, suc de lamâie*.
*din agricultura ecologica.
Sugestii de servire:
Dressing pentru salate: Amesteca uleiul de busuioc cu otet balsamic si putina miere pentru a crea un dressing delicios si parfumat pentru salate. Serveste-l peste salate verzi sau salate cu rosii si mozzarella pentru un plus de aroma si prospetime.
Pâine prajita cu ulei de busuioc: Unge felii de pâine cu ulei de busuioc si prajeste-le într-o tigaie sau pe gratar pâna devin aurii si crocante. Poti sa le servesti ca aperitiv sau sa le folosesti ca baza pentru bruschete.
Condiment pentru paste sau pizza: Foloseste uleiul de busuioc ca baza pentru sosurile de paste sau ca topping pentru pizza. Este o modalitate excelenta de a adauga o aroma bogata si intensa preparatelor tale italiene preferate.
Marinada pentru carne sau peste: Amesteca uleiul de busuioc cu putina zeama de lamâie, usturoi si condimente pentru a crea o marinada delicioasa pentru carne sau peste. Lasa ingredientele sa se combine timp de cel putin o ora înainte de a gati pentru a permite aromelor sa se intensifice.
Condiment pentru legume la gratar: Unge legumele taiate pe gratar cu ulei de busuioc înainte de a le gati pentru a adauga o aroma bogata si o crusta delicioasa. Poti sa folosesti aceasta metoda pentru legume precum dovlecei, vinete, ardei sau ciuperci.
Dip pentru pâine: Serveste uleiul de busuioc ca un dip pentru pâine proaspata. Poti sa adaugi putina sare si piper sau sa presari cu putina brânza parmezana rasa pentru un plus de savoare.
Conditii de pastrare: Odata deschis, se pastreaza la frigider si se consuma în câteva zile.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe capac.
Continut: 130 g
PRODUCATOR: LaSelva, Italia
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00