Sugestii pentru servire:
Salata de fasole cannellini
Fasole cannellini cu ton si dressing de lamâie
Fasole cannellini în sos de rosii
Supa cremoasa de fasole cannellini
Fasole cannellini cu chorizo si spanac
Fasole cannellini cu brânza feta si avocado
Greutate: 0.558
Durata de livrare: 24-48 de ore
Gatire lenta si autentica, conform traditiei.
Asa cream fasolea Cannellini fierta, un imn catre bunatate si natura care aduce o nota de Toscana direct acasa.
Aceste leguminoase vor deveni o necesitate în preparatele tale, de la aperitive la retete mai clasice.
Ingrediente: fasole*, apa, sare de mare.
*din agricultura ecologica
Sugestii pentru servire:
Salata de fasole cannellini: Amesteca fasolea cannellini fiarta cu legume proaspete, cum ar fi ceapa rosie, ardei gras, castraveti si rosii cherry. Condimenteaza cu ierburi proaspete, cum ar fi patrunjelul sau cimbru, si stropiti cu otet balsamic si ulei de masline pentru un plus de savoare.
Fasole cannellini cu ton si dressing de lamâie: Amesteca fasolea cannellini fiarta cu conserve de ton în ulei de masline si condimenteaza cu un dressing simplu de lamâie, ulei de masline, sare si piper. Serveste aceasta combinatie ca un aperitiv usor sau ca o salata de prânz hranitoare.
Fasole cannellini în sos de rosii: Gateste un sos de rosii aromat, folosind rosii proaspete sau conserve de rosii, si adauga fasolea cannellini fiarta. Serveste aceasta combinatie pe lânga paste, orez sau feluri principale de carne sau peste.
Supa cremoasa de fasole cannellini: Mixeaza fasolea cannellini fiarta împreuna cu supa de legume si condimente pentru a obtine o supa cremoasa si hranitoare. Poti sa adaugi si legume suplimentare, cum ar fi morcovii, telina sau cartofii, pentru un plus de textura si nutrienti.
Fasole cannellini cu chorizo si spanac: Prajeste felii de chorizo si adauga spanac proaspat într-o tigaie. Dupa ce spanacul s-a înmuiat, adauga fasolea cannellini fiarta si continua sa gatesti pâna când toate ingredientele sunt încalzite. Serveste aceasta combinatie ca un fel principal sau ca o garnitura delicioasa.
Fasole cannellini cu brânza feta si avocado: Amesteca fasolea cannellini fiarta cu brânza feta sfarâmata si felii de avocado proaspat. Condimenteaza cu putina sare, piper si suc de lamâie si serveste aceasta combinatie ca un aperitiv sau ca o salata hranitoare.
Conditii de pastrare: Odata deschis, se pastreaza la frigider si se consuma în câteva zile.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe capac.
Continut: 340 g
PRODUCATOR: LaSelva, Italia
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00