100% vagan. 0% Soia. Fara zahar adaugat.
PRET IMBATABIL / 100 gr.
Kefirul din lapte de cocos natur este o alternativa delicioasa si sanatoasa la kefirul traditional din lapte de vaca. Sugestii de servire:
Simplu
Adaugat în smoothie-uri
Cu cereale sau musli
Ca dressing pentru salate
Înghetata
Ca sos pentru paste
În prajituri si produse de patiserie
Ca si baza pentru sosuri
Greutate: 0.42
Durata de livrare: 24-48 de ore
Vegan
Fara soia
Fara zahar adaugat
Ingrediente: apa, crema de cocos* 33% (cocos* 72%, apa), amidon*, agenti de ingrosare: (agar-agar*, faina de roscove*), ferment de Kefir vegan.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
Ambalat într-o unitate care proceseaza nuci.
Sugestii de servire:
Kefirul din lapte de cocos este o alternativa delicioasa si sanatoasa la kefirul traditional din lapte de vaca. Acesta poate fi consumat în mai multe moduri, iar iata câteva sugestii:
Simplu: Kefirul din lapte de cocos poate fi savurat simplu, în forma sa naturala, ca o bautura racoritoare si hranitoare.
Adaugat în smoothie-uri: Poti folosi kefirul din lapte de cocos ca ingredient în smoothie-uri sanatoase si gustoase. Combina-l cu fructe proaspete sau congelate, verdeata si seminte pentru a crea un smoothie cremos si hranitor.
Cu cereale sau musli: Foloseste kefirul din lapte de cocos ca si lapte în cerealele tale preferate sau în musli. Aceasta combinatie ofera un mic dejun hranitor si sanatos, bogat în proteine si nutrienti esentiali.
Ca dressing pentru salate: Kefirul din lapte de cocos poate fi folosit ca baza pentru sosuri si dressinguri pentru salate. Amesteca-l cu ierburi proaspete, usturoi, suc de lamâie si alte condimente pentru a crea un dressing delicios si sanatos.
Înghetat: Turna kefirul din lapte de cocos în forme de înghetata si congeleaza-l pentru a obtine un desert racoritor si hranitor. Poti adauga fructe proaspete sau fructe uscate pentru a-i da un plus de gust si textura.
Ca sos pentru paste: Foloseste kefirul din lapte de cocos ca si baza pentru sosurile de paste. Acesta adauga o textura cremoasa si o aroma delicata pastelor, fara a fi prea greu sau bogat în grasimi.
În prajituri si produse de patiserie: Poti folosi kefirul din lapte de cocos în loc de lapte de vaca în retetele de prajituri, checuri sau alte produse de patiserie. Acesta adauga o umiditate si o textura placuta deserturilor, fara a altera prea mult gustul final.
Ca si baza pentru sosuri: Kefirul din lapte de cocos poate fi folosit ca si baza pentru sosurile picante sau curry-urile asiatice. Aroma sa usoara de cocos se potriveste perfect cu ierburi si condimente exotice.
Conditii de pastrare: a se pastra la temperaturi de +2°C - +8°C. Dupa deschidere se pastreaza în frigider si se consuma în termen de 3 zile.
A se consuma de preferinta pâna la: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Laboratorios Almond S.L. Spania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00