Greutate: 0.482
Durata de livrare: 24-48 de ore
Ingrediente: amidon de porumb*, faina de orez*, faina integrala de orez*, amidon de tapioca*, sare, proteine din in*, faina de porumb*, suc de struguri concentrat*, tarâte de psyllium*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
Sfat:
"Puteti umple pâinea dvs. pliata în straturi cu ingrediente precum dovlecei, ciuperci, rosii uscate sau alte ingrediente. Legumele, cum ar fi dovleceii, ar trebui sa fie gatite în prealabil."
Mod de preparare:
Aveti nevoie de: 350ml apa calduta, 1 pachet de premix pentru pâine, 1 plic drojdie (7g), 25g margarina, cca. 100 g margarina cu verdeturi, forma de copt (25cm).
1.Puneti amestecul de copt împreuna cu drojdia într-un castron de gatit si amestecati. Adaugati cei 25g de margarina calda si apa calda si framântati totul timp de 3 minute.
2.Lasati aluatul sa stea timp de 30 de minute acoperit cu un prosop umed într-un loc cald. Încalziti 100g de margarina cu verdeturi la temperatura camerei.
3.Întindeti aluatul cu o grosime de aproximativ 0,5 cm, puteti folosi putina faina fara gluten sau o spatula pentru a va ajuta. Întindeti margarina cu verdeturi pe aluat si taiati în benzi cu o latime de aproximativ 5 cm pe toata lungimea (de exemplu, cu un cutit pentru aluat). Îndoiti fiecare banda în zigzag ca un acordeon si asezati-le într-o tava unsa, cu laturile în sus.
4.Preîncalziti cuptorul la 190 de grade Celsius (cu ventilatie) sau la 210 de grade Celsius (cu încalzire prin sus si jos). Puneti o tava rezistenta la cuptor cu apa în cuptor.
5.Lasati aluatul sa se odihneasca în forma timp de cel putin 30 de minute. Apoi coaceti timp de 30 de minute.
6.Lasati sa se raceasca putin si scoateti cu grija din tava. Alternativ, puteti sa-l lasati în tava si sa-l serviti acolo. Savurati-l complet racit sau usor cald!
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: BIOVEGAN GmbH. Germania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00