Zerul actioneaza ca un agent puternic de detoxifiere - este eficient împotriva bolilor care afecteaza inima, ficatul, rinichii si intestinele si în controlul obezitatii, al colesterolului ridicat si al tensiunii arteriale Acest agent vindecator este acum usor si usor disponibil, deoarece zerul din antichitate a fost cunoscut ca ,,apa vindecatoare" de catre medicii greci. Hipocrate si Galen, amândoi au recomandat zerul pacientilor lor. În secolele al XVIII-lea si al XIX-lea, statiunile balneare din întreaga Europa au oferit cura de zer atât aristocratilor, cât si oamenilor de rând. Cercetarile stiintifice moderne au confirmat capabilitatile curative atribuite de stramosii nostri acestui produs lactat, dar pentru ca este foarte perisabil si trebuie consumat în timp ce este foarte proaspat, acest remediu a cazut în lipsa în favoarea epocii noastre urbane moderne. Acum, datorita disponibilitatii prafului si a granulelor din zer, acest agent de vindecare extrem de hranitor si eficient este din nou la îndemâna tuturor. Zerul este partea apoasa a laptelui care este separata de cas în procesul de preparare a brânzei. Este bogat în lactoza, minerale si vitamine. Dincolo de valoarea sa nutritionala, zerul are proprietati puternice de detoxifiere, iar actiunea sa terapeutica este benefica pentru toate centrele organelor majore ale corpului: inima, ficat, rinichi si intestine. Este deosebit de eficient în tratamentul afectiunilor hepatice, cum ar fi hepatita, precum si în tratarea problemelor pielii, infectiilor, edemului, tulburarilor digestive si a calculilor biliari, precum si a bolilor articulare dureroase ale artritei si reumatismului. De asemenea, s-a dovedit ca zerul este un tratament puternic împotriva obezitatii, a colesterolului ridicat si a tensiunii arteriale crescute. În plus fata de capacitatea sa de a trata aceste boli specifice, zerul este un supliment revigorant dovedit, care promoveaza sanatatea si vitalitatea generala ... (extras din cartea "The Whey Prescription" de Christopher Vasey)
Greutate: 0.2
Durata de livrare: 1
Concentrat de zer fermentat
Bunastarea din Alpii elvetieni.
Molkosan este produs din zer proaspat. Fermentatia naturala cu un lactobacil selectat produce acid lactic L +.
Ingrediente: zer din lapte elvetian - concentrat si fermentat, regulator de aciditate: citrat de potasiu, aroma naturala.
Fara zahar, lactoza, gluten.
Dupa deschidere se consuma în termen de 2 luni si se pastreaza la temperaturi nu mai mari de (5°C).
A se consuma de preferinta înainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Bioforce AG
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00