Greutate: 0.088
Durata de livrare: 24-48 de ore
Fara gluten.
Gata in 3 minute.
Cu brânza si piper negru.
Ingrediente: paste 71,4% (faina de porumb 50%, faina de orez 21%, emulsificator: E471 (mono- si digliceride de acizi grasi)), condiment deshidratat 28,6% (amidon de cartofi, praf de brânza procesata (brânza, saruri emulsifiante (E339 7,2%), pudra de zer, ulei de floarea-soarelui, sare, sirop de glucoza, arome (lapte), extract de drojdie, piper negru 0,4%, usturoi, caseine).
Poate contine urme de soia si telina.
Instructiuni de preparare ca infuzie: Agitati recipientul pentru a amesteca continutul. Îndepartati capacul. Adaugati 180 ml de apa clocotita (100°C) si amestecati bine. Lasati sa stea timp de 3 minute. Amestecati bine, asteptati 1 minut si degustati.
Instructiuni de preparare în cuptorul cu microunde: Agitati recipientul pentru a amesteca continutul. Îndepartati capacul. Adaugati 180 ml de apa rece si amestecati bine. Încalziti la cuptorul cu microunde la putere înalta (aproximativ 800W) timp de 3 minute*. Amestecati bine, asteptati 1 minut si degustati.
*= Cuptoarele cu microunde încalzesc alimentele la viteze diferite, asa ca poate fi necesar sa ajustati timpul de gatire.
Valori nutritionale | per 100 g | 245 g (produs preparat) |
Valoare energetica | 490 kJ / 118 kCal | 1220 kJ / 289 kCal |
Grasimi, din care; | 2,3 g | 5,7 g |
acizi grasi saturati | 0,8 g | 2 g |
Carbohidrati, din care; | 21 g | 53 g |
zaharuri | 0,7 g | 1,7 g |
Fibre | 0,7 g | 1,7 g |
Proteine | 2,5 g | 6,1 g |
Sare | 0,8 g | 2 g |
Conditii de pastrare: pastrati într-un loc racoros si uscat, ferit de surse de lumina.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: ADRIANI S.P.A. Italia.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00