100% vegan. 0% Soia. Fara zahar adaugat.
PRET IMBATABIL / 100 gr.
Kefirul din lapte de migdale natur este o optiune excelenta pentru cei care prefera o alternativa vegetala la produsele lactate. Aceasta bautura poate fi consumata în mai multe moduri. iata câteva sugestii:
Simplu
În smoothie-uri
Cu cereale sau musli
Ca dressing pentru salate
În sosuri si supe
Ca desert
În retete de copt
Greutate: 0.42
Durata de livrare: 24-48 de ore
Vegan
Fara soia
Fara zahar adaugat
Ingrediente: apa, migdale* 10%, amidon* (orez*, tapioca*), agent de ingrosare: agar-agar*, ferment de Kefir vegan.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
Ambalat într-o unitate care proceseaza nuci.
Sugestii de consum:
Simplu: Kefirul din lapte de migdale poate fi savurat simplu, la temperatura camerei sau racit. Poti sa-l bei direct din pahar sau sa-l servesti cu cuburi de gheata pentru o bautura racoritoare.
În smoothie-uri: Foloseste kefirul din lapte de migdale ca si baza pentru smoothie-uri sanatoase si hranitoare. Amesteca-l cu fructe proaspete sau congelate, verdeata, seminte si alte ingrediente preferate pentru a obtine un smoothie delicios si sanatos.
Cu cereale sau musli: Kefirul din lapte de migdale poate fi folosit în loc de lapte în cerealele tale preferate sau în musli. Adauga cereale crocante sau musli, fructe proaspete sau uscate si seminte pentru a obtine un mic dejun hranitor si delicios.
Ca dressing pentru salate: Kefirul din lapte de migdale poate fi folosit ca si baza pentru sosuri si dressinguri pentru salate. Amesteca-l cu ierburi proaspete, usturoi, suc de lamâie sau otet balsamic pentru a crea un dressing cremos si delicios.
În sosuri si supe: Foloseste kefirul din lapte de migdale ca si baza pentru sosurile cremoase sau supele. Acesta adauga o textura bogata si o aroma delicata preparatelor, fara a fi prea greu sau bogat în grasimi.
Ca desert: Poti folosi kefirul din lapte de migdale ca si baza pentru deserturi sanatoase si gustoase. Amesteca-l cu fructe proaspete sau uscate, seminte, nuci si miere pentru a obtine un desert delicios si hranitor.
În retete de copt: Kefirul din lapte de migdale poate fi folosit ca si substitut pentru laptele de vaca în retetele de copt. Poti sa-l folosesti în retetele de chec, clatite, prajituri sau biscuiti pentru a obtine produse mai usoare si mai putin grase.
Conditii de pastrare: a se pastra la temperaturi de +2°C - +8°C. Dupa deschidere se pastreaza în frigider si se consuma în termen de 3 zile.
A se consuma de preferinta pâna la: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Laboratorios Almond S.L. Spania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00