Agava Karin Lang

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Numele marcii "Agave-Karin Lang" este inspirat din planta endemica a regiunii Mexicului, agave, care este ingredientul principal si esenta siropului de agave. Incepand cu siropul de agave ca prim produs al lor, au extins ulterior gama cu alti indulcitori naturali si au dezvoltat portofoliul de produse dulci. Din 1996, au inceput sa exploreze si sa valorifice versatilitatea acestei plante. In cultura mitologica, agavele au o semnificatie speciala, fiind atribuita o zeitate de catre azteci si mayasi.

Karin Lang a studiat administratia hoteliera si tehnologia alimentara, specializandu-se in tehnologia cerealelor, a produselor de moara si a produselor de panificatie. Din 1995, ea este producatoare de produse bio, initial concentrandu-se pe imbunatatirea produselor dulci tartinabile. De-a lungul timpului, a dezvoltat primele retete, aducand siropul de agave in atentia publicului. Entuziasmul pentru indulcitorii bio a crescut rapid, stimuland-o pe Karin Lang sa creeze o gama diversificata de produse naturale, cu arome variate si moduri inovative de utilizare, pentru a se impune pe piata produselor ecologice.

Gerrit Lang, fiul cel mai mare al lui Walter Lang, un pionier in domeniul produselor bio, a crescut intr-un mediu in care albinele erau fundamentale. De mic, s-a dedicat cresterii si ingrijirii acestora, aceasta devenind misiunea sa principala. Inca din timpul studiilor sale in ingineria agronomica, incepand cu anul 2001, Gerrit a fondat Sonnentracht, o afacere specializata in apicultura ecologica. Aici, el a aplicat toate cunostintele si conceptele dobandite in productia de miere.

Impreuna cu Karin, Gerrit Lang a fondat Sonnentracht in anul 2001, o afacere de familie de dimensiuni medii. Dupa sapte ani, au introdus primele produse din nuca de cocos, iar in anul  2012 au decis sa lanseze propria lor linie de produse sub marca "Agave-Karin Lang". In anul 2017, sediul companiei s-a extins, incluzand o cantina pentru personalul angajat acolo. De-a lungul anilor, portofoliul lor de produse s-a diversificat semnificativ, produse ce se pot achizitiona din magazine online cu produse bio si naturiste.

Filozofia din spatele productiei

Calitatea superioara a produselor este centrul muncii lor. Utilizeaza in masura posibilului materii prime provenite din agricultura ecologica. Pentru ei, termenul "bio" inseamna nu doar ingrediente din agricultura ecologica, ci si o abordare echitabilă si durabila fata de mediul inconjurator.

Colaboreaza de multi ani cu furnizori din Mexic. Prin vizite regulate la fata locului, evalueaza potentialul proiectului si asigura respectarea standardelor de cultivare si conditiile necesare. Transporta materiile prime in containere speciale pe cale maritima, pentru a minimiza impactul asupra mediului si pentru a asigura securitatea maxima in timpul transportului si depozitarii.

Implementeaza masuri zilnice de control al calitatii in diferite etape ale productiei pentru a garanta excelenta produselor lor.

Pentru ambalarea siropurilor si a altor indulcitori lichizi, folosesc sticle cu dozator pentru o dozare usoara si pentru minimizarea riscului de spargere. In efortul de a reduce deseurile de plastic, utilizeaza ambalaje fabricate exclusiv din plastic reciclat, iar toate sticlele sunt marcate cu simbolul de reciclare.

Mierea si alte produse uleioase cu continut ridicat de grasimi sunt imbuteliate in sticla, preferand sticla obtinuta in proportie de 60% din reciclare, pentru a reduce amprenta de carbon a procesului de productie. Pentru bauturile dulci care cristalizeaza, utilizeaza cutii compuse in proportie de peste 90% din carton, avand doar capacul din plastic, asigurand protectia produsului impotriva contactului cu particulele de aluminiu si facilitand reciclarea ambalajului.

Pentru produsele de copt, opteaza pentru ambalaje din hartie certificata FSC (Consiliul de Stewardship Forestier), care includ un strat interior solubil si usor de separat, pentru a facilita reciclarea.

Aceste practici reflecta angajamentul lor ferm fata de sustenabilitate si calitate, contribuind la crearea unei lumi mai sanatoase si mai responsabile.

Numele marcii "Agave-Karin Lang" este inspirat din planta endemica a regiunii Mexicului, agave, care este ingredientul principal si esenta siropului de agave. Incepand cu siropul de agave ca prim produs al lor, au extins ulterior gama cu alti indulcitori naturali si au dezvoltat portofoliul de produse dulci. Din 1996, au inceput sa exploreze si sa valorifice versatilitatea acestei plante. In cultura mitologica, agavele au o semnificatie speciala, fiind atribuita o zeitate de catre azteci si mayasi.

Karin Lang a studiat administratia hoteliera si tehnologia alimentara, specializandu-se in tehnologia cerealelor, a produselor de moara si a produselor de panificatie. Din 1995, ea este producatoare de produse bio, initial concentrandu-se pe imbunatatirea produselor dulci tartinabile. De-a lungul timpului, a dezvoltat primele retete, aducand siropul de agave in atentia publicului. Entuziasmul pentru indulcitorii bio a crescut rapid, stimuland-o pe Karin Lang sa creeze o gama diversificata de produse naturale, cu arome variate si moduri inovative de utilizare, pentru a se impune pe piata produselor ecologice.

Gerrit Lang, fiul cel mai mare al lui Walter Lang, un pionier in domeniul produselor bio, a crescut intr-un mediu in care albinele erau fundamentale. De mic, s-a dedicat cresterii si ingrijirii acestora, aceasta devenind misiunea sa principala. Inca din timpul studiilor sale in ingineria agronomica, incepand cu anul 2001, Gerrit a fondat Sonnentracht, o afacere specializata in apicultura ecologica. Aici, el a aplicat toate cunostintele si conceptele dobandite in productia de miere.

Impreuna cu Karin, Gerrit Lang a fondat Sonnentracht in anul 2001, o afacere de familie de dimensiuni medii. Dupa sapte ani, au introdus primele produse din nuca de cocos, iar in anul  2012 au decis sa lanseze propria lor linie de produse sub marca "Agave-Karin Lang". In anul 2017, sediul companiei s-a extins, incluzand o cantina pentru personalul angajat acolo. De-a lungul anilor, portofoliul lor de produse s-a diversificat semnificativ, produse ce se pot achizitiona din magazine online cu produse bio si naturiste.

Filozofia din spatele productiei

Calitatea superioara a produselor este centrul muncii lor. Utilizeaza in masura posibilului materii prime provenite din agricultura ecologica. Pentru ei, termenul "bio" inseamna nu doar ingrediente din agricultura ecologica, ci si o abordare echitabilă si durabila fata de mediul inconjurator.

Colaboreaza de multi ani cu furnizori din Mexic. Prin vizite regulate la fata locului, evalueaza potentialul proiectului si asigura respectarea standardelor de cultivare si conditiile necesare. Transporta materiile prime in containere speciale pe cale maritima, pentru a minimiza impactul asupra mediului si pentru a asigura securitatea maxima in timpul transportului si depozitarii.

Implementeaza masuri zilnice de control al calitatii in diferite etape ale productiei pentru a garanta excelenta produselor lor.

Pentru ambalarea siropurilor si a altor indulcitori lichizi, folosesc sticle cu dozator pentru o dozare usoara si pentru minimizarea riscului de spargere. In efortul de a reduce deseurile de plastic, utilizeaza ambalaje fabricate exclusiv din plastic reciclat, iar toate sticlele sunt marcate cu simbolul de reciclare.

Mierea si alte produse uleioase cu continut ridicat de grasimi sunt imbuteliate in sticla, preferand sticla obtinuta in proportie de 60% din reciclare, pentru a reduce amprenta de carbon a procesului de productie. Pentru bauturile dulci care cristalizeaza, utilizeaza cutii compuse in proportie de peste 90% din carton, avand doar capacul din plastic, asigurand protectia produsului impotriva contactului cu particulele de aluminiu si facilitand reciclarea ambalajului.

Pentru produsele de copt, opteaza pentru ambalaje din hartie certificata FSC (Consiliul de Stewardship Forestier), care includ un strat interior solubil si usor de separat, pentru a facilita reciclarea.

Aceste practici reflecta angajamentul lor ferm fata de sustenabilitate si calitate, contribuind la crearea unei lumi mai sanatoase si mai responsabile.

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!