• Intra in cont
  • 0722266258
  • Favorite
  • 0 0,00

Benjamissimo

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Benjamissimo, o noua experienta a ciocolatei!

Misiunea celor de la Benjamissimo este sa revolutioneze lumea ciocolatei. In orasul natal, Sofia, Bulgaria, cu toata pasiunea si dragostea – si-au asumat provocarea de a crea o ciocolata, care sa faca diferenta pentru parteneri, pentru mediu si pentru clienti.  

Ciocolatele sunt 100% vegane, organice, fara gluten si nu contin zahar rafinat, dar sunt incredibil de gustoase. Se folosesc boabe de cacao de calitate exceptionala, comercializate echitabil, de la ferme mici din Nicaragua, Peru si Congo. Sunt produse ideale pentru trup, minte si suflet.

Familia Benjamin isi descopera pasiunea pentru ciocolata in anul 2014. Astfel,incep sa experimenteze acasa, facand ciocolata din cacao cruda. Ideea lor este sa faca prima ciocolata bulgareasca cruda, organica, indulcita cu sirop de agave. Pasiunea lor, insa, nu incetineste si de cativa ani gusta sute de sortimente de ciocolata din intreaga lume. Acest lucru duce la noua lor pasiune – ciocolata, facuta din boabe de cacao prajite. Cei doi frati Krassimir si Martin Benjamin impreuna cu sotia lui Martin, Sarah Alsbey, au studiat istoria tehnologiei de procesare a boabelor de cacao si a pudrei de cacao. Asa s-au nascut la inceputul anului 2017 doua marci noi – Benjamíssimo si Happy Benjamino – 16 produse noi cu retete interesante. Cu cunostintele dobandite, echipeaza o fabrica, angajeaza si formeaza un tehnolog sef si un intreg echipaj de ciocolata pentru a deveni constienti si profesionisti cu procesele de productie din spatele gusturilor subtile de ciocolata. De la boabele de cacao, importate din indepartata Nicaragua pana la „atingerea senzuala” la degustarea produsului final, veti simti beneficiile incontestabile pentru sanatate si bun gust.

Producatorii de cacao sunt certificati organic, aplicandu-se sistemul stravechi al permaculturii in care arborii de cacao sunt plantati printre copaci precum mango, avocado si papaya. Astfel, parfumurile exotice fine ale acestor copaci se impletesc in aroma bogata si unica a acelui arborede cacao extraordinar. Aproape ca nu exista amaraciune. Gustul este delicat, bine echilibrat si rafinat.

Ciocolata Benjamissimo este o doar ciocolata vegana si absolut fiecare ingredient care intra in fabrica de productie are origine vegetala.

Se folosesc doar boabe de cacao de inalta calitate (calitate exceptionala), comercializata echitabil, cultivata in fermele de familie din Nicaragua, Ecuador, Columbia si Peru. Astfel, se garanteaza ca boabele de cacao sunt cultivate in mod corect, iar fermierii sunt platiti corect.

O dieta fara gluten exclude strict glutenul, un amestec de proteine gasit in grau si cerealele inrudite, inclusiv orz, secara, ovaz si altele. Toata ciocolata Benjamissimo  este in intregime sigura pentru persoanele cu sensibilitate la gluten.

Ciocolata cruda este ciocolata produsa intr-o forma bruta sau minim procesata. Este facuta din boabe de cacao neprajite (uscate la soare) si unt de cacao presat la rece. Boabele de cacao din ciocolata cruda sunt procesate la temperaturi sub 45°C, in timp ce alte ciocolate sunt facute la temperaturi peste 160°C  180°C.

Pentru a face o ciocolata de foarte buna calitate, cu gust bun - sunt necesare ingrediente de inalta calitate. De aceea, la Bio Benjamin se aleg foarte atent, cu constientizare si grija toate ingredientele. De aceea, este important ca toti oamenii implicati in procesul de productie sa fie fericiti si bine platiti.

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!