Anghinarea bio în ulei poate fi un deliciu rafinat si versatil. Iata câteva sugestii pentru a o servi:
Aperitiv
Salata de anghinare
Paste cu anghinare
Pizza cu anghinare
Bruschete cu anghinare
Antipasto cu anghinare
Greutate: 1.49
Durata de livrare: 24-48 de ore
O excelenta a bucatariei toscane: va prezentam Anghinarea în ulei de floarea soarelui. Aceste anghinare moi conservate în ulei de floarea soarelui va pot îmbogati preparatele si va pot atrage oaspetii.
Ingrediente: anghinare* 63%, ulei de floarea-soarelui* 25%, ulei de masline extravirgin* 9%, otet din vin*, suc de lamâie*, sare de mare.
*din culturi certificate ecologic. Agricultura UE (Italia).
Sugestii pentru servire:
Aperitiv: Serveste anghinarea bio în ulei ca parte a unui platou de aperitive. Asaza câteva felii de anghinare pe o farfurie si completeaza cu alte aperitive, cum ar fi brânzeturi, nuci, masline, felii de salam sau prosciutto. Poti adauga si câteva felii de pâine prajita sau biscuiti pentru a completa platoul.
Salata de anghinare: Taie anghinarea bio în ulei în bucati mai mici si amestec-o cu alte ingrediente pentru a crea o salata delicioasa. Poti sa adaugi frunze de rucola sau spanac, rosii cherry, brânza feta sau brânza de capra si dressing preferat pentru o salata proaspata si savuroasa.
Paste cu anghinare: Foloseste anghinarea bio în ulei ca ingredient principal într-o reteta de paste. Taie anghinarea în bucati mai mici si amestec-o cu paste gatite al dente, usturoi calit în ulei de masline, putina brânza parmezana si ierburi aromatice proaspete, cum ar fi busuiocul sau patrunjelul. Acest fel de mâncare este simplu de pregatit si extrem de gustos.
Pizza cu anghinare: Adauga anghinarea bio în ulei ca topping pentru pizza. Asaza feliile de anghinare pe blatul de pizza împreuna cu alte ingrediente, cum ar fi sos de rosii, mozzarella, ciuperci si ardei. Coace pizza în cuptor pâna când crusta este aurie si crocanta.
Bruschete cu anghinare: Raspândeste anghinarea bio în ulei pe felii de pâine prajita pentru a crea bruschete delicioase. Poti sa adaugi si alte ingrediente, cum ar fi rosii cherry taiate în jumatate, frunze de busuioc proaspat sau brânza mozzarella taiata felii subtiri pentru a obtine o gustare savuroasa si rafinata.
Antipasto cu anghinare: Aranjeaza anghinarea bio în ulei pe un platou alaturi de alte antipasti, cum ar fi brânzeturi, masline, sunca sau salam uscat, legume murate si pâine proaspata. Aceasta selectie de gustari va impresiona cu siguranta la orice petrecere sau cina speciala.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Dupa deschidere se pastreaza în frigider si se consuma în decurs de câteva zile.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: LaSelva sarlu, Italia.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00